Як зробити пюре повітряним? / фото ua.depositphotos.com

Знаменитий шеф-кухар Ендрю Радд розповів, як приготувати картопляне пюре правильно, а також назвав поширену помилку кулінарів.

У розмові з RSVP Live він дав поради до Різдва, проте вони актуальні в будь-який час року. Головні поради Радда - готувати картопляне пюре напередодні свята і використовувати ручний блендер. "Варіть картоплю як зазвичай, якщо у вас є терка, обов'язково використовуйте її. Якщо немає, підійде звичайна толкушка. Ручний блендер або лопатка - теж відмінні інструменти, мої мама і тато користувалися ними багато років", - сказав шеф-кухар.

Він рекомендує змішати вершки, молоко, сіль, перець і мускатний горіх у невеликій каструлі. Потім потрібно поступово додати цю суміш в картоплю, використовуючи лопатку.

Відео дня

"Пюре повинно вийти красивим і гладким. Коли ви відчуєте, що домоглися потрібної текстури, тоді можна подавати на стіл. Відмінна ідея - приготувати пюре напередодні, тоді в цей день потрібно зробити на одну річ менше", - додав Радд.

Інші смачні рецепти:

Раніше відомий кулінар Гордон Рамзі розповів, як приготувати ідеальну картоплю з хрусткою скоринкою.

А зірковий кухар з Великобританії Джеймі Олівер поділився детальним рецептом швидкої яєчні в духовці.

Вас також можуть зацікавити новини: