Треба знайти серед оленів коня / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Візуальні головоломки-загадки можуть допомогти мислити раціональніше, стати зібранішими, а також звертати увагу на дрібні деталі.

Є така загадка з каверзою - треба серед купи оленів розшукати коня, і витратити на виконання завдання слід лише 9 секунд. Спробуйте ще до того, як запустите секундомір, згадати, які є спільні та відмінні риси у цих тварин. Це може вам добряче допомогти під час пошуків.

Можливо, ви згадаєте якусь деталь, що допоможе вам швидко здобути перемогу. Намагайтеся фокусувати увагу саме на тому, що здатне допомогти відрізнити коня від оленя. Відмовтеся від зайвих дій, наприклад, не варто рахувати тварин. 

Відео дня
Слід розшукати коня серед оленів / колаж УНІАН

Зараз ми розкриємо правильну відповідь. Слід було звертати увагу на роги - у коней, на відміну від оленів, їх немає. Саме за цією ознакою коня було найлегше знайти. А каверза полягала у тому, що забарвлення шерсті коней та оленів схоже. Кінь був майже у центрі зображення.

Кінь "ховався" майже у центрі оптичної загадки / колаж УНІАН

Вже опублікована непроста головоломка - що треба зробити

Серед великої кількості цифр 414 треба розшукати число, яке можна назвати дивним. На виконання цієї оптичної загадки слід витратити лише 7 секунд. Знадобиться максимальний рівень уважності. 

Вас також можуть зацікавити новини: