Вживання волоських горіхів може знизити рівень холестерину як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі / фото ua.depositphotos.com

Є один потужний інгредієнт, який має перевірену репутацію у зниженні високого рівня холестерину. Це волоські горіхи, які являють собою джерело поживних речовин, пише healthdigest.com.

Згідно з дослідженням 2009 року, опублікованим в Американському журналі клінічного харчування, волоські горіхи багаті на корисні жири, які можуть підтримувати здоров'я серцево-судинної системи.

Вчені стверджують, що вживання волоських горіхів може знизити рівень холестерину як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі.

Відео дня

Так, систематичний огляд 2009 року показав користь для здоров'я серця від короткочасного споживання волоських горіхів. А під час дослідження 2021 року, опублікованого в журналі Circulation, фахівці вивчили довгострокову користь для здоров'я від щоденного вживання волоських горіхів. І результати дослідження показали помірне зниження рівня холестерину.

Співавтор одного з досліджень про користь волоських горіхів, доктор Еміліо Рос наголосив, що вживання волоських горіхів як регулярного повсякденного перекусу може бути ефективним способом підтримати здоров'я серця.

Зазначається, що волоські горіхи є одним із багатьох продуктів, багатих на жирні кислоти омега-3, і відомо, що саме ці корисні жири знижують ризик інсульту, хвороб серця та багато чого іншого.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, який сир найкорисніший для здоров'я серця.

Вас також можуть зацікавити новини: