
Професійні кухарі поділилися основними правилами, як готувати яєчню-бовтанку так, щоб вона щоразу виходила "ідеальною" і смачною, пише foodandwine.com.
"Для мене яєчня-бовтанка має бути мінімалістичною, але на її приготування може піти ціле життя", - зазначив Ріко Торрес, найкращий новий шеф-кухар F&W 2017 року.
Зазначається, що у кулінарів є кілька стійких думок про те, що робить цю страву найкращою.
Як готувати яєчню-бовтанку - поради
Ось які 5 способів покращити яєчню-бовтанку пропонують кухарі:
Коли яєчня майже готова, вимкніть вогонь. За словами Торрес, це його головне правило для яєчні-бовтанки - вимикати вогонь до того, як яйця будуть готові. З ним погодилися найкраща шеф-кухар F&W 2015 року Кеті Баттон і 2013 року Майкл Хадман.
Використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Неважливо, скільки олії ви використовуєте, ймовірність того, що ваша яєчня прилипне, насправді залежить від сковороди. Щоб повністю уникнути ризику, Баттон порадила готувати яєчню на пательні з антипригарним покриттям, з "неабиякою кількістю олії".
Починайте готувати яйця на холодній сковороді. Найкращий новий шеф-кухар F&W 2016 року Бредлі Кілгор не вмикає пальник, доки його яйця не опиняться на сковороді
Повільно і повільно - не завжди краще. Найкращий шеф-кухар F&W 2011 року Вайлі Дюфрен заявив, що найкращий спосіб приготувати яєчню-бовтанку - швидко і люто. Він готує яйця на середньому вогні, постійно збиваючи.
Додайте сир. Кухарі порадили, як можна поліпшити смак яєчні за допомогою одного інгредієнта. І багато хто висловився за додавання саме сиру.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як зробити смачну яєчню-бовтанку.