
Експерти розкрили простий лайфхак, який займе всього 60 секунд, але гарантує, що яєчня-бовтанка буде набагато пишнішою і смачнішою, пише express.co.uk.
Зазначається, що протягом багатьох років кухарі-аматори розмірковували про найкращий спосіб приготування яєчні-бовтанки, але, схоже, відповідь була очевидна із самого початку. Ця легка техніка має гарантувати найкращий результат.
Як зробити смачну яєчню-бовтанку - лайфхак
За словами експертів Food Banjo, секрет пишної яєчні-бовтанки полягає в способі її збивання та в температурі сковороди:
"По-перше, переконайтеся, що ви справді добре збили яйця, щоб активувати всі білки... Просто збивайте яйця виделкою протягом приблизно 60 секунд. По-друге, під час приготування вам потрібно дати яйцям нагрітися перед перемішуванням. Це дає їм змогу утворювати більші сирнисті маси".
Вони додали, що занадто раннє перемішування яєць може призвести до того, що яйця стануть кремоподібними, а не пишними.
Експерти порадили додавати в яєчню-бовтанку зелену цибулю і сир пармезан.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як смажити яйця без олії.