Ілюстрація REUTERS

Міжнародна громадська організація Global Ukraine презентувала унікальний додаток на базі технології Smart City, яке сприятиме підвищенню іміджу України на світовій арені.

Читайте такожУкраїна стоїть на порозі економічного прориву - Зеленський

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила засновниця Фонду Global Ukraine доктор Віолетта Москалу.

Відео дня

"Всі ви чули про технології Smart City, яка дає відображення всього, що відбувається в місті. Де-факто, наша технологія - це нова технологія, яку ми назвали Global Smart Nation. Тобто, Smart City стає Smart Nation", - сказала вона.

За її словами, програма сприятиме збору всього інтелектуального капіталу нації та допоможе зробити так, щоб він (інтелектуальний капітал – УНІАН) став каталізатором нових інноваційних проектів.

"Додаток допоможе згрупувати людей, які мають таланти, професіоналів, які мають лідерські якості, які вже створили навколо себе співтовариства, а також творчих людей, які створюють бренди, культурні стартапи та креативний бізнес", - додала Москалу.

Засновниця Global Ukraine розповіла, яким саме наповненням буде представлено додаток.

"Там ви побачите людей, лідерів, амбасадорів, спільноти, соціальні проекти, бізнес-нетворк. Ми також окремо додамо туди проект Undiscovered Ukraine, де будуть присутні некомерційні бренди, на які ми зазвичай не звертаємо особливої уваги. Ці бренди можуть дуже сильно додати до монетизації економіки та підвищувати ВВП України", - зазначила вона.

Москалу повідомила, що додаток буде представлено на платформах iOs, Android, Веб та розповість про майбутні перспективи розвитку України з метою залучення інтелектуальних та фінансових ресурсів.

Довідка УНІАН. Міжнародна громадська організація Global Ukraine - мережа молодих високоосвічених українських експатріантів. Організація створює комунікаційну платформу для українців з США, Канади, Австралії, Японії, країн ЄС, Азії та арабського світу.