Ілюстрація REUTERS

Компанія Google вчора представила свої нові флагманські смартфони. Вони стали істотно кращими за торішні. Фактично, в цих смартфонах є майже все, що сьогодні можна знайти на ринку: 90-герцовий екран, стереодинаміки, бездротова зарядка, топова платформа, флагманські камери, захист від води і безліч унікальних особливостей.

Читайте такожТворець Android показавши смартфон нового типу з дуже витягнутим екраном (фото)

На жаль, судячи з усього, одну перевагу нові смартфони Google втратили, передає ixbt.com. Мова про необмежене сховище Google Photos з можливістю завантажувати фотографії та відео без стиснення.

Відео дня

Цей привілей був у всіх моделей Pixel, крім бюджетних Pixel 3a і 3a XL. А ось нові смартфони, мабуть, позбавлені цього привілею. Принаймні, для всіх попередніх топових моделей Google рекламувала цю функцію на офіційному сайті, а у випадку Pixel 4 і 4 XL згадка Google Photos є лише у тому ж форматі, що і для будь-якого іншого смартфона з Android: безлімітне сховище, але зі стисненням.

Звичайно, варто дочекатися появи апаратів у продажу і перевірити, але, ймовірно, Google вирішила з якихось причин відмовитися від даної особливості.

Як повідомляв УНІАН, у рамках спеціального заходу компанія Google офіційно анонсувала свої нові смартфони Pixel 4 і Pixel 4 XL.