"Укрзалізниця" оголосила конкурс на відбір компанії для надання кейтерингових послуг (організація харчування) пасажирам 10 швидкісних електропоїздів Hyundai. Про це УНІАН повідомили у прес-центрі "Укрзалізниці".

Зокрема, йдеться про організацію харчування пасажирів під час подорожі з можливістю поповнення запасів на станціях Київ, Донецьк, Харків, Львів, Дніпропетровськ.

У складі міжрегіонального електропоїзда Hyundai є один вагон з буфетом, оснащений холодильником, конвенційною духовою шафою, мийкою для рук, приміщенням для збереження продуктів і двома сервісними візками.

Відео дня

У приміщенні буфета не буде столиків і стільців, адже споживання продуктів пасажирами передбачається на своєму місці, як у літаках.

Компанія, яка обслуговуватиме пасажирів харчуванням, має впродовж одного рейса нагодувати 579 чоловік. Передбачено, що пасажирам першого і другого класів надаватимуться ланч-бокси, для другого класу також передбачено економ-ланч.

«В "Укрзалізниці" впевнені, що для покращення рівня обслуговування пасажирів до сфери організації харчування в поїздах має прийти спеціалізована компанія, яка має технічні можливості і досвід громадського харчування», - наголошується в повідомленні прес-центру.