Гриценко все ж може об`єднатись із Садовим / УНІАН

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко сьогодні проведе переговори з кандидатом Андрієм Садовим, які будуть присвячені їх можливому об`єднанню на президентських виборах.

Читайте такожЗеленський у другому турі виборів перемагає всіх інших кандидатів - опитування

Про це повідомляє Telegram-канал «УП. Off the record», який веде «Українська правда».

Відео дня

«За даними УП, Садовий може зняти свою кандидатуру взамін, що Гриценко погодиться йти на вибори повністю на базі «Самопомочі», - йдеться в повідомленні.

Стверджується також, що у Гриценка буде зустріч з іншим кандидатом у президенти - Юлією Тимошенко.

«На ній ЮВТ та Гриценко домовлятимуться про «правила гри», щоб не воювати одне з одним», - підсумували на каналі.

Водночас Андрій Садовий зробив у своєму Facebook несподівану заяву щодо висунення «єдиного кандидата від демократичних, антикорупційних сил».

«Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі. Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Я особисто багато спілкуюсь з людьми в регіонах. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій. Показники, на які будемо звертати увагу — рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві», - вказав він.

Нагадаємо, у вересні минулого року Анатолій Гриценко розповідав про переговори із Садовим і Вакарчуком щодо об’єднання зусиль на виборах. Втім, Садовий та Гриценко пішли на вибори як окремі кандидати.