Панірувальні сухарі - це продукт, який робиться з хліба або батона. Суть в тому, щоб перетворити випічку в крихту, а потім використовувати її для кулінарії. Завдяки сухарям, котлети і відбивні будуть не тільки соковитими, але і хрусткими. УНІАН розповість, чи можна використовувати манну крупу замість панірувальних сухарів і як приготувати їх вдома.
Раніше ми говорили про те, чим замінити дріжджі у випічці.
Чим замінити панірувальні сухарі в котлетах або відбивних
Варіантів альтернативи звичному продукту багато-не обов'язково бігти в магазин саме за сухарями. Шукайте у своїй кухонній шафці:
- манку;
- висівки;
- кукурудзяну крупу;
- борошно;
- подрібнені в крихту горіхи або насіння;
- вівсяні пластівці;
- гречані висівки.
Що-небудь з цього обов'язково повинно знайтися, тоді ви перестанете шукати відповіді на запитання про те, в чому можна обваляти котлети, якщо немає панірувальних сухарів. Також відмінно підійдуть крекери або чіпси, тільки їх теж потрібно максимально подрібнити. Якщо вам цікаво, чим замінити панірувальні сухарі в фрикадельках або тефтелях, то можете використовувати натертий твердий сир.
Чим замінити панірувальні сухарі для курки покупні - рецепт
Насправді, в тому, щоб зробити "обвалку" самостійно, немає нічого складного. Для цього вам потрібно відрізати шматок хліба і підсушити його в духовці або мікрохвильовці. Потім подрібнити в блендері до дрібної крихти. Деякі господині роблять заготовку-заздалегідь заморожують батон, а потім обсмажують його в духовці. За бажанням, можна нарізати його скибочками або залишити цільним - тут вже можете відштовхуватися від власних уподобань.