Подарунки на День святого Миколая дітям і дорослим - список ідей всім на радість / 1zoom.ru

День святого Миколая все ближче. У 2021 році свято випало на неділю (це 19 грудня), відтак буде можливість повністю присвятити день своїм близьким. Порадувати близьких милими презентами - і одразу ж влаштувати "тест-драйв", дружно всією сім'єю перепробувавши всі подарунки на День святого Миколая. Заодно влаштувавши жартівливий конкурс на "Найкращий подарунок на День святого Миколая 2021".

Утім, будь-який подарунок на День святого Миколая, який викликає у коханої людини щиру посмішку – вже апріорі "найкращий". А сам дарувальник - найулюбленіший і найтурботливіший.

Що ж подарувати на День святого Миколая в 2021 році? Як підібрати правильні подарунки на День святого Миколая дорослим і дітям, щоб їх порадувати і довести свою любов – читайте на УНІАН.

Відео дня

Що потрібно дарувати дітям на День святого Миколая

Звичайно, все залежить від інтересів і захоплень дитини, її віку та характеру. Але є кілька ідей, якими можна сміливо скористатися при виборі презенту:

  • подарунок для маленького генія - набір LEGO, який можна збирати і разом із друзями, і самому, і на пару з батьками, мало не кожен день змінюючи локації та влаштовуючи у всесвіті конструктора справжнісінькі, запаморочливі баталії;
  • подарунок для геймера на День святого Миколая - це може бути нова гра, ігрова комп'ютерна мишка або навіть ціла приставка;
  • подарунок для зимового дозвілля - снігові санки, лижі або квиток на каток в який-небудь красивій і модній локації, як варіант - записати дитину в спортивний гурток, що орієнтується на зимові види спорту;
  • подарунок для маленького домосіда - якщо дитина не дуже товариська і не любить грати у дворі, то варто подарувати їй цікаву книгу або красивий особистий кухоль, м'який ніжний плед або оригінальний нічник;
  • подарунок для юного лідера - настільна гра, щоб тренувати свої вміння і знання, або набір пластиліну, що світиться – з таким подарунком він точно яскраво виділиться в колі своїх друзів.

Що дарують на День Святого Миколая дорослим

Людина - в душі завжди дитина, неважливо скільки їй років. Усім нам періодично хочеться скинути з плечей вантаж повсякденних "дорослих" проблем - і трохи розслабитися. Знову відчути себе в казковому дитинстві. Відчути чужу турботу і ніжність. І свято святого Миколая 2021 – прекрасна можливість проявити таку турботу по відношенню до своїх дорослих друзів і рідних - і отримати від них турботу у відповідь.

Які ж подарунки на День святого Миколая краще дарувати дорослим:

  • конструктор для дорослих - це цілий світ, де абсолютно все підпорядковується тільки вам і вашій фантазії;
  • плюшева постільна білизна для дорослих - мабуть, найніжніший подарунок на День святого Миколая з усіх можливих;
  • домашня випічка - солодкі подарунки на День святого Миколая вже давно стали класикою. А дорослі ласуни обожнюють солоденьке не менше за дітвору;
  • м'яка іграшка або подушка-обнімашка - такий презент назавжди позбавить від самотності;
  • подарунок меломану - майже всі люблять музику, все питання - яку саме. Для любителів вінтажного джазу підійде вінілова платівка, для любителів року - квиток на концерт улюбленої групи, а портативна колонка або навушники – універсальний подарунок, який завжди буде доречним.

І навіть якщо людина вже виросла з віри в чудеса і в Миколая-Чудотворця – це аж ніяк не означає, що вона не буде в захваті від самого святкування і процесу дарування та отримання подарунків.

Що підійде і дітям, і дорослим, і чому це набори LEGO ®

Повірте, наборів LEGO багато не буває, це вам підтвердять дворічна малеча, учні випускних класів і дорослі шанувальники унікальної іграшки.

Набори LEGO – ідеальний ключ до всіх пристрастей і захоплень вашої дитини. Тварини, ляльки, автомобілі, фантастичні історії, ігри, спорт – для кожного знайдуться захопливі подарунки, що покажуть вашу турботу й любов. За допомогою вільного будівництва, рольових ігор, спеціальних декорацій ви можете створити яскраві враження вашій дитині, допомагаючи їй розвинути необхідні в майбутньому навички, такі як креативність, комунікабельність, вміння вирішувати проблеми.

Подаруйте вашій дитині колеса й крила для бурхливого задоволення. Дозвольте їй злетіти в небо й кружляти навколо будинку з дивовижними машинами!

LEGO ® City Stuntz Арена каскадерського шоу (60295)

Діти можуть пропустити трюковий мотоцикл через вогняне кільце, виконати сальто й інші трюки з 2 крутими вантажівками-монстрами. Ви можете легко змінити налаштування трюкових модулів для різних виступів. Поєднайте його з іншими наборами LEGO City Stuntz для більшої кількості трюків!

Набори LEGO призначені не тільки для дітей, а й для дорослих

Набори LEGO – це можливість розслабитися, зняти стрес та проявити креативність. Уявіть, як приємно дорослим, у яких постійно багато справ, споглядати процес створення чогось нового крок за кроком.

Подаруйте можливість випробувати безпомилкову міць та зовнішній вигляд Lamborghini Sián FKP 37, занурившись у набір LEGO® Technic™.

LEGO® Lamborghini Sián FKP 37 (42115) - РЕВУЧІ ДВИГУНИ У ВАШІЙ КОЛЕКЦІЇ!

Модель автомобіля з чудовою деталізацією є точним відтворенням оригінального Sián FKP 37 у привабливому кольорі лайма із золотими дисками. До автентичних особливостей належить 8-швидкісна трансмісія, активована за допомогою рухомого лопатевого перемикача передач, двигун V12 з рухомими поршнями, повний привід та класичні автоматичні двері.

А з 13 грудня 2021 року при купівлі продукції LEGO на суму від 800 грн.  у магазинах партнерів ви отримуєте бонусом пакувальний набір, що включає такі святкові приємності:

  • спеціальний пакет для Незабутнього Подарунка
  • пакувальний папір, якого вистачить на найбільший набір
  • бейдж "Кому… Від кого…", за яким отримувач знайде саме свій пакуночок
  • конверт та листівку для найприємніших побажань
  • набір стікерів, які додадуть новорічний настрій

Читайте також: