Поради, що приготувати на роботу швидко і недорого / фото ua.depositphotos.com

Іноді на роботі буває складно знайти час на обід, а харчування - важливий компонент продуктивності та гарного самопочуття. Щоб уникнути голодування весь день, варто задуматися про те, що можна взяти з собою на роботу поїсти.

До слова, раніше УНІАН розповідав, що приготувати на перекус

Що приготувати на роботу швидко та недорого

Найпростіше, що можна купити в магазині на обід на роботу - вже готову страву. В такому випадку краще вибрати щось корисне та низькокалорійне. Наприклад, овочевий салат або грецький йогурт з фруктами.

Відео дня

Уникайте солодких та жирних продуктів, таких як чіпси, гамбургери та картопля фрі. Натомість обирайте здоровіші закуски, які містять багато білка та вітамінів. Серед таких продуктів можна виділити:

  • яблука або інші фрукти;
  • овочі (морква, огірок, свіжі томати);
  • йогурт;
  • сухофрукти або горіхи;
  • риба.

Якщо ви хочете приготувати їжу самостійно, то варто подумати про те, як носити з собою їжу на роботу. Для цього можна використовувати спеціальні контейнери - ланчбокси. Вони бувають на будь-який гаманець, різних форм та забарвлень: від найпростіших пластикових, то термо-контейнерів, які збережуть теплим навіть суп

Їжа з собою на роботу - варіанти перекусу

Якщо ви не знаєте, що приготувати на роботу швидко і недорого, то є багато варіантів. Наприклад, можна зробити гарячі бутерброди, сендвіч з куркою та овочами або яєчню з помідорами та зеленню.

Якщо вам потрібні рецепти їжі з собою на роботу, то можна спробувати приготувати щось нове. Наприклад, рисові рулети з овочами та куркою або салат з тунцем й овочами.

Їжа на роботу без розігріву - окрема тема для розмови, адже іноді немає нормальних умов, особливо, якщо ви працюєте на вулиці. В такому випадку вам допоможуть фрукти, горіхи, сир, овочеві салати або хлібці з сиром та овочами.

Так що, вибирайте те, що Вам подобається і що зручно брати з собою на роботу. Пам'ятайте, що здорове харчування - запорука гарної працездатності!

Вас також можуть зацікавити новини: