Як красиво прикрасити ялинку в рік Дракона / фото ua.depositphotos.com

Головний атрибут Нового року - це, звісно ж, ялинка. Наряджають святкове дерево часто всією родиною - це особливий ритуал. Вважається, що красивішою буде ялинка, то щасливішим рік, але, крім усього, вона має сподобатися новому господареві року - Зеленому Дерев'яному Дракону. Розповідаємо, як цього року прикрашати ялинку, які кольори та іграшки використовувати, а які - краще залишити в коробці.  

Як красиво прикрасити ялинку в рік Дракона 2024

Дракон - це символ імператорської влади. Він обожнює все яскраве, помітне, з елементами розкоші, шику і яскравих соковитих відтінків. Тому прикраси для ялинки 2024 року мають відображати імператорську велич, а іграшки слід обирати "багатих" відтінків.

Як прикрашати ялинку 2024 - головні кольори року:

Відео дня
  • насичений зелений та його відтінки;
  • червоний та його відтінки;
  • золотий;
  • фіолетовий;
  • пурпурний.

Також Дракону припаде до душі життєрадісний помаранчевий - він символізує сонце, радість і позитив. Якщо вам вдасться якось поєднувати його у святковому антуражі, то буде непогано.

Усі ці кольори можна поєднувати між собою: гарний вигляд матимуть зелений із червоним або червоний із золотим, фіолетовий і пурпурний. Самі прикраси мають виглядати як елементи розкоші та шику - можна повісити на ялинку розписні кулі, хитромудрі фігури, зокрема й символу року, східні елементи.

Новорічна ялинка 2024 - що не потрібно на неї вішати

Дракон не любить скромність, ніжність і різного роду сентименти, тому іграшки для новорічної ялинки пастельних кольорів краще залишити в коробці - "до кращих часів". сентименти, скромність і ніжні забарвлення. Також краще відмовитися від темно-жовтого, коричневого, сірого, синього і темно-синього кольорів. Надто вже вони буденні як для Дракона.

Водночас, якщо у вас є улюблена куля (наприклад, із сімейної колекції), але вона не в "драконячому" кольорі - все одно повісьте на ялинку. Нехай виділяється на загальному тлі і стане вашим додатковим талісманом, як це було і раніше.

Раніше ми розповідали, що приготувати на Новий рік 2024 - що потрібно і що не можна ставити на стіл.

Вас також можуть зацікавити новини: