Прапор України, ілюстрація / фото УНІАН

Щоб Україна стала процвітаючою й благополучною державою, її прапор треба перевернути, щоб жовтий колір був над синім.

Про це астролог Влад Росс розповів виданню Главред.

"Прапор України вимагає змін - кольори нашого прапора потрібно поміняти місцями: синій повинен бути знизу, жовтий зверху. Таким чином, більш яскраве життя має підніматися над більш похмурим. Адже чому в нас вигравали "біло-блакитні", чому вони завжди тяжіли над іншими, створювали свій злодійський режим? Тому що синій колір завжди тяжів над жовтим", - пояснив астролог.

Відео дня

За словами Росса, якщо перевернути смужки в нашому прапорі, то Україна стане більш демократичною, позбавиться від олігархів, життя стане більш яскравим і веселим, з'явиться економічний добробут - адже колір життя буде тяжіти над усім.

"Поки у нас залишається синьо-жовтий прапор, коли синя смуга зверху, Україні не варто чекати процвітання й благополуччя. Чи почують мене там, "нагорі"? Напевно, ні", - сказав він.

Астролог також прокоментував, чи варто Україні міняти прапор на малиновий, як був у Війська Запорозького, або на червоно-чорний, як був в ОУН-УПА.

Читайте такожБільше, ніж символ (лонгрід)

"Чорний колір – це колір мороку. Такий колір присутній на прапорі Німеччини, і згадайте, у Німеччині не раз зароджувалася війна. Чорнота на державному прапорі несе смерть. Тому чорний колір на прапорі категорично протипоказаний. Революція Гідності, Майдан 2013-2014 років проходив під чорно-червоними прапорами. І – пролилася кров. Коли у нас був "помаранчевий Майдан", і смертей не було. А тут – червоний колір символізував кров, чорний – смерть. Тому в нас і була "Небесна сотня", кривавий майдан. Якщо ми хочемо розбазарити наші території, хочемо, щоб розірвали Україну по Дніпру, а від усієї країни залишилася тільки Київська область, то можна поекспериментувати з червоно-чорним прапором. Але тоді нашої країни точно не буде. Так що такий варіант протипоказаний", - пояснив експерт.

У той же час астролог назвав малиновий прапор допустимим.

"Малиновий, бузковий – це колір влади й успіху. Ми можемо просто додати цей колір до нашого жовто-блакитного прапора, як, наприклад, на білоруському прапорі – біля флагштока просто зробити лінію. Це, в принципі, було б сприятливо. Особливо це б сприяло б утвердженню української нації", - резюмував він.

Нагадаємо, статус офіційного прапора України синьо-жовтий прапор отримав 18 вересня 1991 року.