Астролог назвав щасливчиків липня 2019 / фото rabstol.net

Астролог Влад Росс прогнозує, що найбільш щасливим знаком зодіаку в липні 2019 року стануть Леви.

"Леви будуть наполегливі й енергійні в липні, сміливо можуть ризикувати і "брати бика за роги", особливо в останній декаді місяця. Їм все вдаватиметься, будь-яка їхня справа увінчається успіхом. Особливо їм буде щастити в починаннях. Крім того, Левам буде щастити в усьому, що буде пов'язано з таємницями: таємні угоди, таємні любовні пригоди", - зазначив він у коментарі "Главреду".

Друге місце серед щасливчиків липня гороскоп обіцяє Водоліям.

Відео дня

"Це буде хороший місяць у плані здоров'я. Також все відмінно буде складатися в роботі. Несподівано Водолії можуть знайти нове місце роботи, самі собою будуть приходити пропозиції вакансій. Тому Водоліям у липні краще не планувати відпочинок, а пошукати нове місце роботи – перед ними відкриються хороші можливості. Водолії в липні можуть знайти надійних союзників і обзавестися гарною протекцією. Особливо це проявиться в першій половині місяця. Єдине – Водоліям потрібно буде ставити чіткі цілі та досягати їх, а це представникам цього знаку не дуже властиво", - пояснив Росс.

Читайте такожГороскоп на липень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, які знайдуть кохання

Скорпіонам, які отримують "бронзу" найбільш щасливого знаку місяця, щаститиме у фінансових справах.

"Перед представниками цього знаку будуть відкриватися нові фінансові можливості, до них будуть приходити гроші здалеку. Можливі вдалі поїздки за кордон та зміна місця проживання. На них чекає успіх з іноземцями. Скорпіонам буде щастити при вступі у вищі навчальні заклади", - зазначив експерт.

І замикають коло фартових знаків другого місяця літа Тільці.

"Їм у липні легко буде вдаватися знаходити вигідні зв'язки, входи й виходи. Їм також буде щастити у навчанні, у подорожах, пригодах. Хороша ситуація на них чекає і в тому, що стосується кохання, шлюбу і стосунків. Венера, керована Тільцем, буде перебувати в знаку Рака, що дуже сприятливо для Тільців. Тільці можуть зустріти свою другу половинку, особливо поблизу сонячного затемнення", - резюмував він.

Раніше астролог Влад Росс назвав знаки Зодіаку, які народжені бути мільйонерами, а також тих, хто приречений на бідність.