Гороскоп на 28 липня для всіх знаків зодіаку / фото pixabay

Завтра, 28 липня, Місяць у Близнюках посилить психологічну і тілесну гнучкість. Завдяки їй, буде нескладно підтримувати бесіди на різні теми, погоджувати зусилля, а також вловлювати приємні зміни і реагувати на них.

Однак, не варто вибирати цей день для інтимних зізнань, обговорення делікатних нюансів: попри товариськість, не всі будуть здатні на тактовність, розуміння натяків або тонкого гумору. Добре провести час в гостях, на розважальному спортивному або рекламному заході, повідомляє "Рамблер".

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвала два знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Відео дня

Овен

Завтра Овнам допоможе залишатися в тонусі рухливий спосіб життя, але є й інші приводи для оптимізму. Наприклад, позитивні тенденції у грі, спорті, любові, творчості. Намітиться більш комфортний сценарій відпочинку, приємний момент, пов'язаний з дітьми. Не варто програмувати себе заздалегідь, в тому числі, щодо вибору подарунків та оплати розваг: яким би хорошим не був поточний план, життя його підправить.

Телець

28 липня Тельці будуть зацікавлені в спілкуванні і новизні, але можуть опинитися на роздоріжжі. Не виключені коливання між легкими розвагами на стороні і сімейною обстановкою, що обіцяє дискомфорт і нервозність. Зірки радять вкласти душу в фундамент життя: сил піде більше, але і віддача буде кращою. Краще почати з малого: купити щось до будинку, зателефонувати батькам або поговорити з кимось про сімейні справи.

Близнюки

Моральний та фізичний стан Близнюків 28 липня покращиться завдяки позитивній обстановці: веселій святковій атмосфері, вдалому збігу обставин, гарній погоді, просуванні у справах. Намітиться приємна подія в близькому оточенні, в області, пов'язаній з особистим життям, відпочинком, фрілансом або творчістю.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на серпень: астролог назвавши 3 знаки Зодіаку, яким пощастить

Рак

В цей день багатьох Раків чекає пресинг навколишнього середовища, у формі реклами, грубих жартів і нав'язливого яскравого відеоряду. Плодом такого тиску на психіку може стати незвичний вибір покупок або зміна іміджу. Не в самому вдалому положенні ризикують опинитися Раки-інтроверти: для них велика ймовірність опинитися в галасливій неспокійній атмосфері, яка позбавляє звичного комфорту і шансу поміркувати на самоті.

Лев

Позиції Львів завтра покращаться ще на кілька пунктів, але скористатися всією сумою своїх переваг відразу багатьом представникам знака буде проблематично. Зірки радять взяти за основу принцип «менше слів, більше діла» і почати з зовнішності: чим вдаліше ви підкреслите її особливості, тим цікавішим буде ваше положення в найближчі кілька тижнів у будь-якій групі.

Діва

Цей день пропонує Дівам стати більш цілеспрямованими, винахідливими і товариськими. Ймовірна спокуса випробувати різні методи досягнення мети, не гребуючи часом кілька ризикованими і сумнівними, з моральної точки зору, способами. Остаточний вибір сьогодні навряд чи можливий. Крім власної позиції, на вас буде впливати атмосфера навколо, настрій сім'ї або групи.

Читайте такожЯкою буде коаліція та хто стане прем'єр єром: астролог давши прогноз після виборів до Ради

Терези

Завтра Терезам буде корисним все, що розширює кругозір. Можна з користю провести день в дорозі, серед іноземців, мандрівників. Варто цікавитися світовими трендами, віяннями прогресу. Незалежно від стилю життя, зірки знайдуть спосіб донести до вас приємну новину про світлу смугу у вашому житті. Зростають шанси весело відпочити, досягти успіху в творчості, любові, дружбі, сфері розваг та реклами.

Скорпіон

День додасть Скорпіонам мотивації прагнути вгору, домагатися нагород і призів, фінансових, творчих і любовних бонусів. Мета, яку вже поставили собі найбільш амбіційні і заповзятливі Скорпіони, стане привабливішою завдяки новому надихаючому фактору, наприклад, появі привабливої персони, зростанню призового фонду або іншим можливостям. Для початку справ момент не найкращий.

Стрілець

Завтра Стрільці досягнуть успіху завдяки готовності узгоджувати зусилля. Може намітитися паралельно співробітництво та/або роман. Зірки радять активніше розвивати і романтичні, і ділові можливості, але наполегливо рекомендують дотримуватися при цьому рівноваги сил і інтересів. Правильний баланс - потужна зброя, здатна попередити або скерувати в сприятливе русло будь-який потенційний конфлікт.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи назвали найкращих сім'ї янинів серед чоловіків за знаком Зодіаку

Козеріг

28 липня відчуття Козерогів будуть залежати від ступеня захопленості. Якщо вам подобається те, чим ви зайняті, час буде летіти непомітно аж до ночі. Залучення в нецікаві справи загрожує стомленням і загостренням хвороб. Приємна несподівана подія може вибити вас із звичного ритму і штовхнути на небезпечний маневр. Це може бути вчинок дитини, любовний подарунок, творчий імпульс, фінансовий сюрприз.

Водолій

Водоліїв завтра виручать гнучкість і підприємливість. Наявність або відсутність цих якостей пояснить, чому одні представники знаку пожинають лаври переможців, а інші нудяться в безвісності в ролі чужої тіні. Закоханим Водоліям варто пам'ятати, що їх пасії привабливі не тільки для них. Батькам будуть важливі успіхи дітей. В грі та бізнесі не варто недооцінювати зростаючу харизму конкурента.

Риби

Рибам завтра буде корисно знайти міру в усьому, що вони роблять чи збираються зробити. В іншому випадку, навіть дрібні справи загрожують відняти масу енергії, а результат може розчарувати. Будь-яке заняття зараз обіцяє куди більше успіху, якщо вам подобається не тільки його передбачуваний підсумок, але і сам процес. Вам варто частіше згадувати про це, навіть якщо ви зайняті домашньою рутиною, наприклад, переїздом.

Гороскоп на серпень для всіх знаків зодіаку читайте на УНІАН.Лайт.