Тиждень буде невдалою для чотирьох знаків Зодіаку / фото rabstol.net

Астролог Павло Глоба розповів, які знаки Зодіаку на цьому тижні, 9-15 серпня, чекає невдача.

Гороскоп на тиждень обіцяє провал у різних сферах деяким знакам Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів думки можуть піти неправильним шляхом, що досить несприятливо позначиться на їхній мотивації. Ніколи не пізно попросити емоційної допомоги у рідних, друзів і колег. Астролог радить у жодному разі не відсторонюватися від усього світу, а бути добрими, чуйними людьми, що йдуть на контакт. Є ймовірність того, що невирішені завдання на роботі стануть відволікати від чогось позитивного вдома, але з цим неможливо розібратися, крім як кинути всі сили на службові справи.

Відео дня

Близнюки

12 числа, у найбільш несприятливий день, на Близнюків може напасти зневіра й апатія. У творчих успіхах на цьому тижні чекати якихось бурхливих і позитивних змін не варто. У коханні на людей цього Знаку можуть очікувати неприємні сюрпризи у вигляді несподіваних суперечок і сварок. Потрібно давати більше свободи коханим і прагнути до самоти самим.

Читайте такожГороскоп на тиждень: на які знаки Зодіаку чекають неприємності, а які зловлять хвилю удачі

Терези

Несприятливий час для Терезів — неділя і в цілому вихідні. У ці дні краще не ризикувати, а просто відпочити в домашній обстановці, зайнявшись прибиранням і наведенням ладу. На будні бажано сфокусуватися на заробітку грошей. Павло Глоба зазначає, що на цьому тижні дуже важливо позбавитися від сумнівів і почати слухати поради оточуючих людей.

Козеріг

У Козерогів почнуться проблеми з першого дня, з понеділка. Зірки й планети опиняться в дуже несприятливому становищі, через що життя цих людей стане менш насиченим позитивною енергією. Потрібно лише пережити перший день, щоб дочекатися якихось позитивних поліпшень. Весь інший тиждень добре підійде для зміни обстановки для ділових поїздок і подорожей з близькими.

Раніше відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку, на яких чекають серйозні зміни на любовному фронті.