З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

5 квітня точне з'єднання Юпітера і Плутона в Козерозі. Це кінець тотального контролю на користь нового світу.

Люди вчаться жити з новим досвідом, з'являються можливості, завдяки серйозним змінам, починається новий цикл в глобальних масштабах. Дає перемогу оптимізму над зневірою, приреченістю і песимізмом. Змінюється структура економіки, події у великому бізнесі або політиці, торкнуться кожної людини. Тенденції до завершення ситуації з коронокризою, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожМісячний календар на квітень 2020: сприятливі дні

Відео дня

Період зростання завзятості, витримки у справах і планах і хорошого ставлення до вас з боку керівництва. Все це допоможе вам в успішному просуванні розпочатих справ. Можливий досить скромний, але важливий для вас професійний і матеріальний прогрес. Розвиваються багатообіцяючі стосунки з впливовими людьми, покровителями. Вдалий час для складання плану роботи, подальших дій, закласти матеріальний фундамент, так і початку великих проектів, укладення довгострокових договорів.

Телець

Підвищується контактність, рухливість, з'являються нові ділові зв'язки і корисні знайомства. Вам вдасться ефектно висловити ваші ідеї, ввести в професійній діяльності деякі нововведення і удосконалення, оптимальним чином організувати використання розумового потенціалу ваших колег. Гарний час для проведення онлайн - конференцій, вебінарів, прямих ефірів, продуктивний обмін думками, ваші нові ідеї отримують визнання. Робота з документами, можливо, завдасть клопоту, але завершиться вдало.

Близнюки

Заплутаність домашніх і особистих справ сприяє забудькуватості і неуважності. Будьте уважні в контактах, у зав'язуванні нових відносин, в поїздках, т. к. можете стати жертвою обману. Від вас може бути прихована важлива інформація, факти. Несприятливі дні для переговорів або вирішення завдань, коли необхідно зазирнути в саму суть справи. Але в цей період посилюється творчу уяву і підсвідомі процеси, поетичність, інтуїтивне сприйняття світу. Більше значення надають на вас упередження і забобони.

Рак

Повсякденні контакти, листування, зустрічі на майданчиках Інтернет, підсилюють вашу емоційність. Цьому також сприяє і зменшення фізичної активності, необхідність проявляти стриманість, економити свої ресурси. Обговорення багатьох важливих питань, ділове спілкування сприятливо протікає в домашній обстановці або в режимі онлайн – зустрічей, вебінарів. Хороший період для обговорення ділових перспектив і укладання угод, особливо з партнерами жіночої статі.

Лев

Активна діяльність з використанням Інтернет – ресурсу, приносить задоволення, і практичну користь. Хороші дні для реорганізації роботи і переходу в новий формат. У цей період ви зможете реалізувати багато творчі ініціативи і проекти, давно намічені плани. Відкриваються нові перспективи, займайтеся самоосвітою, вивченням нових методів і технологій, які можна застосовувати у своїй професійній діяльності. Спілкування з дітьми і близькими людьми значно поліпшать ваше самопочуття і відчуття значущості.

Читайте такожПеріод висхідного місяця: в чому його особливість, і як він вплине на знаки ЗодіакуДіва

Не найкращий час для романтичних відносин, оскільки частішають взаємні докори. Будьте уважним до питань дотримання дієти, оскільки через підвищену нервозність можливі проблеми з травленням. Дратує найменша недбалість, неточність. Здатність до узагальнення слабшає, є небезпека заплутатися в деталях. Сприятливо позначаться на вашому психологічному стані удосконалення і нововведення в будинку. Вирішення деяких справ з друзями і колегами добре перенести в домашню обстановку або в онлайн - формат.

Терези

Успішно вирішуються ділові питання, особливо що стосуються нерухомості та сфери послуг. Ви відчуваєте внутрішню свободу, переживаєте відчуття радості й упевненості в собі. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування (соціальні мережі), для кохання, шлюбу і сімейного життя, для всього прекрасного і естетичного. За рахунок особистої фізичної привабливості і чарівності, ви багато чого можете здійснити. Ваші ідеї схильні підтримувати начальники, впливові особи і покровителі, особливо серед представників протилежної статі.

Скорпіон

Присутнє прагнення до дискусій, які схильні доводити до конфліктів. До людей, що оточують вас, пред'являєте занадто завищені вимоги, з-за чого ризикуєте втратити їх симпатію і повагу. Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Перенапруження, викликане збільшенням активності і бурхливі емоційні прояви, ведуть до фізичного та емоційного виснаження. Особливо обережними повинні бути люди зі слабким серцем і розладами мозкового кровообігу.

Стрілець

Емоційні сплески виявляються виснажливими для вашої психіки. Можливі неоднозначні ситуації, пов'язані з співробітниками та колегами. Присутні тенденції до зайвого оптимізму, фінансового марнотратства, необачних обіцянок, які ви не можете реалізувати з незалежних від вас причин. Виникають невдачі в справах і переговори зі спонсорами, іноземними фірмами. Можуть виникнути конфлікти з органами правопорядку, офіційними інстанціями. Розбіжності з коханою людиною виникають через вашу схильність до марнотратства.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які розбагатіють у квітніКозеріг

Від вас потрібна залізна воля і витримка, вміння концентруватися на одній меті. Легко схоплює ідеї та пропозиції що-небудь зробити або організувати. З'являються несподівані прогресивні ідеї, які можна здійснювати з допомогою Інтернет-ресурсу. Робота вимагає великої організованості, дисципліни і усвідомлення відповідальності, що в результаті дасть конкретні практичні результати. Ваша активність і обдумані вчинки в досягненні мети, обов'язково принесуть вам задоволення.

Водолій

Виникає потреба активно проявитися, розірвати сковують обставини, звернути на себе увагу. Активні та наполегливі в пошуку задоволень і контактів з протилежною статтю, хоча зберегти мир в сім'ї і гармонію в парних стосунках, дуже непросто. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, приймати поспішні рішення. А це загрожує сильним внутрішнім перенапруженням, в результаті – нераціональне використання ресурсів, занепад сил, проблеми з серцем.

Риби

Схильні прикрашати дійсність, бачити все в рожевому світлі, з'являється сильна тяга до задоволень, хочеться свят і розваг. Посилюються організаторські здібності і жага дій, можете швидко знайти спільну мову з партнерами. Хороший період для проведення вебінарів, скайп-конференцій, прямих ефірів. Відносини з колегами і начальством хороші, всі хочуть подобатися один одному – так що гарний час скористатися слушним моментом для звернення до начальства з проханнями та пропозиціями.