Любовний гороскоп / фото ua.depositphotos.com

Астрологи перерахували знаки Зодіаку, які володіють неймовірною харизмою, а тому можуть закохати в себе кого завгодно.

На першому місці, на думку експертів, виявився Лев. Якщо говорити про чоловіків, то вони дуже щедрі, доброзичливі, ризикові, цілеспрямовані. Такий набір якостей дуже подобається жінкам, тому не дивно, що вони швидко закохуються в них.

А ось якщо говорити про жінок-Левиць, то тут все набагато простіше. По суті, їм навіть не потрібно щось робити для того, щоб звернути на себе увагу. По своїй натурі вони вже привабливі для протилежної статі. Вони яскраві, граціозні, харизматичні, веселі і дуже гучні, тому повз них ніхто не пройде.

Відео дня

На другій сходинці розташувався земний знак Зодіаку - Козоріг. Чоловіки-Козероги дуже вірні, добрі і люблячі. Заради своєї жінки вони готові на багато що. Вони можуть довго терпіти, миритися з капризами своєї дами, підіймати їй настрій. Втім, вони ті ще дамські угодники. А головна їхня перевага в тому, що вони щиро все це роблять.

А ось жінки-Козероги - справжні берегині сімейного вогнища. Вони не тільки приваблюють своєю яскравою зовнішністю, добротою і душевністю, але і тим, що вони дуже хороші господині. Ця дама може стати для чоловіка надійним тилом.

На третьому місці - Стрілець. І чоловіки, і жінки цього знака Зодіаку дуже тонко відчувають людей. З перших хвилин знайомства у вас буде відчуття, що ви знайомі цілу вічність. Саме цим вони і підкуповують оточуючих. Більш того, це емпати, які завжди готові вислухати і підтримати. З ними ви будете не тільки коханцями, а й друзями.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які потрапили в "чорний список" Всесвіту.

Вас також можуть зацікавити новини: