Чорний місяць, проходячи по знаку Тельця, активізує всі пороки, пов'язані з грошима / фото ua.depositphotos.com

З 21 жовтня Чорний Місяць вийде з Овна і настане довгоочікуване полегшення для представників цього знака Зодіаку. Після Овна Чорний Місяць буде рухатися по знаку Тельця до 18 липня 2021.

Про це УНІАН розповіла астролог Марина Скаді

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя перетвориться на білу смугу удачі в листопаді

Відео дня

За словами астролога, Телець характеризує матерію, комфорт, гроші. Чорний Місяць, проходячи по знаку Тельця, активізує всі пороки, пов'язані з грошима. Тим, хто має чорну місяць в Тельці, або інші елементи гороскопу, особливо Сонце і Місяць, в цей період, буде дуже складно. Для представників всіх знаків Зодіаку, цей період буде супроводжуватися втратами, більшою чи меншою мірою. До багатьох людей прийде усвідомлення, зміниться ставлення до матеріального світу, свого тіла, грошей. Можуть прийти великі гроші, але і відразу ж піти. До великого ризику схильні люди, які прагнуть накопичувати, все більше і більше. У цей період, необхідно легше ставитися до грошей, справедливо платити за роботу, займатися благодійністю, тоді і проблем у фінансовій сфері буде значно менше. Важливо брати і давати, в рівній мірі.

"Цикл звернення Чорного Місяця-9 років-це роки, коли можна зісковзнути вниз, роки особливої спокуси", - говорить астролог. - 9, 18, 27, 36, 45. Після цього віку в 54, 63, 72, 81 вплив Чорного Місяця мінімальний. 

Попередній транзит Чорного Місяця За знаком Тельця був з 17 грудня 2011 по 12 вересня 2012. Згадавши події цього періоду, ви зможете знайти відповіді на деякі питання сьогодення.

Грудень 2020 багатий на несподіванки, більше, неприємні, пов'язані з майном і грошима. Чорний Місяць з'єднується з Ураном, що сприяє збоям фінансових операцій. Можливі протести, революційні настрої працівників великих підприємств, що вимагають гідної оплати праці. Можлива поява фінансових пірамід, клубів, спільнот, які відмивають гроші.

Ще один критичний період-друга половина січня-перша половина лютого 2021, Чорний місяць з'єднується з Марсом, таке з'єднання надає діям і інстинктам занепокоєння. Людям складно управляти фінансовим потоком, а також своєю енергією. Чоловіча сила сприймається в негативному ключі, з відтінком насильства.

Травень 2021 досить напружений місяць-з чорним Місяцем з'єднується Меркурій, Венера, Сонце, що сприяє сильній потребі у стосунках. Великий ризик віддати гроші або майно з власної волі, потрапивши під вплив маніпулятора. Але це вдалий період для акторів і людей творчості.

Невиношування вагітності-часта проблема в цей період. Для опрацювання важливо щось робити своїми руками і дарувати. Відпрацьовувати Чорний Місяць в Тельці можна тим, то віддавати гроші незаможним, бідним, створювати благодійні фонди.

У період руху Чорного Місяця по знаку Тельця, йде відпрацювання грошової карми, і обійти неприємності, пов'язані з грошима, практично неможливо, особливо якщо є обтяженість по грошовій сфері. Ті, хто зневажає бідних і нужденних, хто скупиться, отримають серйозні проблеми.

Астролог радить в цей період проявляти особливу увагу до своїх фінансових розрахунків і правильно розподіляти свої витрати. У цьому випадку у вас є шанс уникнути серйозних втрат.

Водночас в цей період легко буде проявити себе людям творчого напрямку. Такі люди зможуть добре заробити.

 Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: