Кому буде погано в червні / slovofraza.com

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в червні можуть зробити колишню помилку. Нічому їх життя не навчило, судячи з усього, тому їм доведеться пройти повторний урок.

Близнюки

Близнюки - це дуже добрий і довірливий знак Зодіаку. Вони настільки розчиняються в коханих людях, що готові пробачити їм що завгодно, навіть зраду. Якщо у вашому житті таке вже було, то є ймовірність, що ситуація повториться. Можливо, вона буде пов'язана не саме зі зрадою, але з тією людиною, яка раніше вже робила вам боляче. 

Будьте пильнішими і сліпо не довіряйте. Не дарма ж кажуть, що довіра - це добре, але іноді потрібно і перевіряти. В іншому випадку ви наступите на ті ж граблі і ризикуєте залишитися біля розбитого корита.

Відео дня

Козоріг

Козероги часто не можуть визначитися зі своїми бажаннями, що негативно позначається на їхніх стосунках. Часом вони і самі не розуміють, що шкодять не тільки собі, а й іншій людині. У червні ви можете зіткнутися з такою ситуацією, що ваша друга половинка відплатить вам тим же, і замість серця протягне вам холодний камінь. 

Постарайтеся бути більш м'якими і більше часу приділити коханій людині, оскільки її відчуття самотності може плачевно позначитися на ваших стосунках.

Нагадаємо, новий тиждень принесе жахливі потрясіння двом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: