До кого можуть повернутися колишні / фото noi.md

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких доля найближчим часом поставить перед вибором - прощати колишнього коханого чи ні. Подумайте, чи можете ви двічі увійти в одну річку?

Овен

Ваш колишній може з'явитися, удавши, що він випадково вам подзвонив. Але вам не варто вірити словам "Я помилився номером" або "Просто хотів дізнатися, як у тебе справи". Знайте, все це не випадково. Він сумував за вами, а тепер хоче налагодити ваші стосунки. Висока ймовірність того, що ваше примирення переросте в серйозні відносини. 

Близнюки

Якщо ви досі не можете забути якусь людину, то приготуйтеся... він з'явиться! Але, щоб налагодити з ним стосунки, вам потрібно переосмислити все, що між вами було. Зробіть висновки, щоб більше не допускати помилок, які можуть знову зруйнувати вашу любов. Якщо ви проведете роботу над собою, то є шанс, що ваші серця знову возз'єднаються і тепер назавжди.

Відео дня

Читайте такожПоки смерть не розлучить: пари знаків Зодіаку з найсильнішим зв'язкомРак

Ракам надається можливість або виправити своє минуле, або піти назустріч чомусь новому. Якщо ви не можете жити без людини зі свого минулого, тоді вам варто бути більш дипломатичними, щоб налагодити з ним стосунки. Але якщо ж ви остаточно вирішили, що двічі в одну річку не увійдеш, то вам варто відпустити все, що було раніше. І тоді у вас з'явиться шанс на щасливе майбутнє з новим коханим.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, з якими небезпечно зв'язуватися. 

Вас також можуть зацікавити новини: