Овни ризикують потонути в токсичності / фото ua.depositphotos.com

Астрологи попередили представників двох знаків Зодіаку про серйозну небезпеку, вони можуть втратити кохання і залишитися на самоті. Це станеться наступного тижня - з 13 по 19 лютого. Кому варто готуватися до сварок і розриву відносин - читайте нижче.

Овен

Овни ризикують потонути в токсичності. Вони будуть сповнені негативу і злості. Ви заразите поганими емоціями і свою другу половинку. Через це чекайте на скандали і гучні суперечки. Все може закінчитися тим, що ваш партнер просто піде, грюкнувши дверима.

Розставання стане покаранням за токсичність. Астрологи радять Овнам подумати про те, чи готові вони залишитися на самоті через свої негативні емоції. Якщо ви не хочете втрачати любов, то будьте мудрішими і не проявляйте агресію там, де краще промовчати або пошукати компроміс.

Відео дня

Водолій

У життя Водоліїв наступного тижня увірветься хаос. Спочатку вони можуть влаштовувати гучні скандали, потім - вимагати пристрасного примирення. Такі емоційні гойдалки навряд чи сподобаються другим половинкам Водоліїв.

Не всі люди готові до постійних страждань і сварок. Можливо, ви занадто втомили свого партнера пошуком нової іскри. Астрологи радять Водоліям взяти себе в руки і постаратися оточити своїх обранців теплотою, а не докорами і криками. Якщо ж ви продовжите кидатися з боку в бік, то ризикуєте опинитися біля розбитого корита і втратити любов. 

Нагадаємо, раніше астрологи попередили, що відразу декільком знакам Зодіаку "наставлять роги" найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: