Цим знакам не пощастить у фінансовому плані / фото orakul.com

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в кінці червня можуть втратити всі свої гроші. Водолії, наприклад, можуть загубити велику суму грошей, а Раків підставлять ділові партнери.

Водолій

Експерти попереджають Водоліїв, що в кінці місяця вони можуть бути розгубленими, що негативно позначиться на якості їхнього життя. Ви можете загубити гаманець з грошима і кредитними картками, а також телефон. В результаті вам доведеться взяти кредит, щоб хоч якось дожити до зарплати. Однак, враховуючи те, що Близнюки часто роблять спонтанні покупки, ви можете витратити гроші не на ті потреби. У підсумку ви ризикуєте потрапити ще й в боргову яму. Щоб уникнути всього цього, бережіть свої речі!

Відео дня

Рак

Раки, які вирішили запустити новий проект з діловими партнерами, повинні бути дуже уважними при підписуванні документів. Високий ризик того, що ваші партнери опиняться зовсім не на вашому боці - вони можуть вас серйозно обдурити. В результаті ви ризикуєте втратити не тільки гроші, але і бізнес. Астрологи радять вам нічого не підписувати без присутності юриста. Також вам рекомендується більш ретельно відбирати людей в свою команду, щоб не стати банкрутом.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку отримають щедрі подарунки вже днями.

Вас також можуть зацікавити новини: