Гороскоп Таро на липень 2021 / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро - це мудрі провидці, які розповідають нашу долю і застерігають від неприємностей. З давніх-давен в картах Таро люди шукали послання, які допомагали їм тлумачити майбутнє. УНІАН підготував таропрогноз на другий літній місяць для всіх знаків.

Овен

Карта місяця: Паж пентаклей

Липень однозначно буде успішним місяцем для Овна. Вам вдасться успішно проявити себе в повсякденних справах, вирішити конфлікти і домогтися поставлених цілей. Будуть у вашому житті і зміни, але в основному приємні. Особливо вдало складуться справи у вашому хобі.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Королева кубків

Ця карта вказує на те, що в липні вам буде протегувати близька жінка: мама, сестра або подруга. До неї вам слід звертатися з порадами і проханнями. У цьому місяці ви будете злегка наївні у сфері фінансів і здоров'я. Вдалий місяць для спілкування з батьками.

Близнюки

Карта місяця: Туз пентаклей

У липні ви отримаєте щире задоволення від своєї роботи. Це хороший місяць для досягнення кар'єрних цілей і налагодження відносин з колегами. Настає плідний час, але потрібно попрацювати. Всі починання закінчаться успішно.

Рак

Карта місяця: Місяць

Читайте такожНа них чекає удача і багатство: астрологи назвали головних щасливчиків липняУ Раків з'явився особистий недоброзичливець. Будьте обережні і розважливі. Розумно поводьтеся з фінансами, підготуйте заначку. Не потрібно ризикувати і геройствувати. Ваш конкурент може зіпсувати справи. Можливо напруга в любовній сфері.

Лев

Карта місяця: Імператор

У липні у вас з'явиться шанс познайомитися з важливими і впливовими людьми, які в майбутньому зможуть розв'язати ваші проблеми. Не розривайте зв'язок з новими знайомими в цьому місяці. Всі розпочаті справи в липні важливо доводити до кінця, інакше вас чекає невдача.

Діва

Карта місяця: Колесо фортуни

Діви в цьому місяці переживуть безліч змін в кращу сторону. Це може бути підвищення в кар'єрі, фінансовий успіх або новий яскравий роман. Можливе знайомство з людиною, з якою будуть довгі і щасливі відносини. Карта закликає Дів не боятися змін і не відступати назад.

Гороскоп Таро на липень 2021 / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Шістка Жезлів

Ця карта символізує успіх в кар'єрі. Особливо успішно пройдуть ділові поїздки. В інших сферах життя вас також чекає успіх. У житті Терезів почалася біла смуга. Енергії у вас буде багато, потрібно лише правильно нею розпорядитися. Якщо Терези пережили тривале важке випробування, в липні ви відчуєте полегшення.

Скорпіон

Карта місяця: Верховна жриця

Ця карта віщує знайомство з впливовими і важливими людьми, які зіграють важливу роль в майбутньому. Ваше романтичне життя зараз нестійке. Вам потрібен партнер, з яким ви відчуваєте спорідненість і духовну близькість. Без цього щасливими відносини не будуть.

Стрілець

Карта місяця: Зірка

Зірка означає мету, що веде вас по життю і висвітлює шлях. Цей знак підкаже вам, як жити далі. Цього місяця Стрільці можуть досягти своєї заповітної мети або значно переосмислити її. Ця карта відображає невиконані мрії, яким вам потрібно слідувати.

Козоріг

Карта місяця: Шістка Жезлів

Козерогів чекає кар'єрний успіх і нові фінансові надходження. Ваші професійні заслуги отримають гідну увагу. Будь-які починання успішно реалізуються. Дуже вдалий місяць для пошуку роботи або підробітку.

Водолій

Карта місяця: Вісімка пентаклей

Липень буде для Водоліїв успішним місяцем, але одночасно дуже зайнятим. Карта віщує корисні знайомства і успіхи в роботі, але для цього доведеться багато працювати. Дуже важливо для вас не недооцінювати себе і свої можливості. Ця карта також попереджає Водоліїв не здійснювати необдуманих вчинків.

Риби

Карта місяця: Трійка кубків

Карта символізує благополуччя в коханні. У вашому житті настав дуже романтичний період. Самотні Риби зуміють привернути увагу людини, яка вам симпатична. Рибам у відносинах рекомендується зробити спільну поїздку з вашою половинкою.

Вам також може бути цікаво: