Іллю Киву ліквідували / фото УНІАН

Астролог Влад Росс розповів, що смерть Іллі Киви передбачав ще задовго до цієї події. За його словами, одного разу вони зустрілися на "Червоноармійській" (перейменована в "Велику Васильківську") і він озвучив йому свій прогноз - смерть екс-нардепа України настане в 2023 році.

"Киву вбили остаточно і безповоротно. Нептун (символ зради і обману) в квадратурі до Марса (символ вогнепальної зброї). Скажу більше: його вбив його власний охоронець. Цій людині заплатили гроші за вбивство Киви. Після цього він втік", - сказав Росс у коментарі УНІАН.

Також астролог зазначив, що смерть Киви ніяк не вплине на війну в Україні, розв'язаної Росією, тому що екс-нардеп був "дрібної сушкою".

Відео дня

Відповідаючи на питання, чому Кива за життя вибрав шлях зрадника і підтримав у війні Росію, Росс каже, що це питання грошей. Він вибрав сторону, яка йому платить.

"Його спонсорувала Москва. Я думаю, коли він продався Медведчуку, який повністю ним керував, настала його смерть. Кива перебував на такій стадії, що хтось із його оточення все одно б його вбив. Такий у нього гороскоп", - додав астролог.

Іллю Киву ліквідовано - що відомо

Нагадаємо, 6 грудня стало відомо, що в Підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-втікача Іллю Киву.

Повідомлялося, що Ілля Кива був убитий двома пострілами - в груди і голову. Першим пострілом його поранили, другим добили.

За однією з версій, навести кілера на слід Киви могла його співмешканка, проте це поки не підтверджено. 

Вас також можуть зацікавити новини: