Ліквідація Іллі Киви обросла деталями / фото УНІАН

Колишній нардеп-втікач Ілля Кива, який зрадив Україну, знайдений мертвим в російському селі Супонево.

На лівій частині обличчя зрадника була гематома, а на правій скроні - різана рана, повідомляє Mash в Telegram. "Закривавлене тіло Іллі Киви виявили лежачим на снігу на території паркової зони готелю "Величъ Country Club" в селі Супонево", - наголошується у повідомленні.

"Величъ Country Club" знаходиться в селі Супонево, розташованому в Одинцовському районі Московської області.

Відео дня

"...Кива отримав смертельне поранення в лісопарку і, стікаючи кров'ю, якийсь час йшов стежкою у бік основної будівлі готелю. Тіло без ознак життя було виявлено за дві-три хвилини ходьби до готелю. Попередньо, "різана" рана, і є вогнепальне поранення, яке за великою кровотечею не роздивилися співробітники правоохоронних органів", - написав Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на джерело.

Дуже важливі новини - Кива знайдений мертвим в Росії

Увечері 6 грудня російські пропагандисти повідомили, що Ілля Кива знайдений мертвим в підмосковному місті Одинцово. Потім український активіст Сергій Стерненко написав, що його джерела підтверджують знищення втікача-зрадника.

Пізніше джерела УНІАН у правоохоронних органах поділилися, що ліквідація топ-зрадника є спецоперацією Служби безпеки України. За відомостями співрозмовника, злочинець знищений зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, Кива втік з України перед тим, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення на нашу землю. Зрадник тоді ще був нардепом і здійснив втечу під приводом нібито відпочинку в ЄС. Згодом з'ясувалося, що він знаходиться в РФ, попросив політичного притулку і стверджував, що в Україні його нібито хотіли "викрасти".

Парламент позбавив втікача мандата, і правоохоронці почали проти нього кримінальні провадження по низці статей, в тому числі його звинуватили в держзраді. Також Киві оголосили про підозру у декларуванні неправдивих відомостей. Вже 13 листопада український суд заочно засудив екс-нардепа за кількома статтями до 14 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Вас також можуть зацікавити новини: