У РФ ліквідували зрадника Киву / фото УНІАН

Зрадник України, екс-нардеп Ілля Кива був убитий двома пострілами - в груди і голову. Першим пострілом його поранили, другим добили, пише російський Telegram-канал Mash.

"Вбивство було скоєно у відносно безлюдній прогулянкової зоні підмосковного заміського комплексу "Величъ Country Club" у селі Супонево. Тому тіло екс-депутата Верховної Ради України виявили тільки через годину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчі допитали співмешканку Киви:

Відео дня

"За однією з версій, вона могла навести кілера на слід, проте це поки не підтверджено. Особистість жінки не розкривають для її ж безпеки. Слідчі намагаються дізнатися, чи не помічала вона останнім часом підозрілих людей в оточенні екс-політика".

Також повідомляється, що Кива переїхав в готель "Величъ Country Club" 2,5 місяці тому. За ним нібито стежили як мінімум три останні тижні.

"За цей час кілеру вдалося добре вивчити звички колишнього українського політика. Нещодавно екс-депутат України повідомляв про можливе стеження за ним", - пишуть росЗМІ.

Протягом ночі слідство перевіряло всіх гостей готелю, на території якого ліквідували Киву. Передбачається, що хтось із постояльців міг інформувати кілера про його пересування і після цього залишився на території - щоб не привертати увагу раптовим від'їздом.

Як пише російський Telegram-канал Baza, співмешканка Іллі Ківи розповіла слідчим, що він "завжди намагався дотримуватися запобіжних заходів":

"Наприклад, він щоразу йшов у лісосмугу готелю, щоб записати відео. Робив він це для того, щоб не можна було визначити місцевість, де він перебуває. За однією з версій, цього разу Кива міг також відправитися в ліс, щоб записати ролик для свого телеграм-каналу".

Ілля Кива ліквідований в РФ - що повідомлялося

Як повідомляли джерела УНІАН, зрадника України Іллю Киву ліквідували 6 грудня зі стрілецької зброї в ході спецоперації СБУ.

До цього зазначалося, що в Підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-втікача Іллю Ківу. Пізніше стало відомо, що його тіло знайшли в селі Супонево.

Вас також можуть зацікавити новини: