Китайський гороскоп на вересень / фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп поєднує в собі вікову східну мудрість і сучасні знання. У цьому гороскопі знак зодіаку визначають за роком народження людини. УНІАН підготував поради та застереження на вересень 2022 року для кожного східного знаку.

Щур

Вересень принесе багато змін в роботі. Серед них будуть як радісні, так і неприємні. Гороскоп рекомендує вам зберігати хороші відносини з колегами і начальством, але при цьому м'яко відстоювати свою точку зору, якщо буде потрібно. Місяць вдалий для творчості.

Бик

У цьому місяці Бикам рекомендується частіше спілкуватися з дітьми та молоддю. Це буде корисно не тільки для дітей, а й для вас, адже ви навчитеся чомусь новому від них. Саме дитячий погляд на світ допоможе вам вирішити складні питання. У вересні рекомендується утриматися від ризикованих грошових інвестицій і великих покупок.

Відео дня

Тигр

Гороскоп рекомендує Тиграм критичніше ставитися до себе. Не варто ображатися на закиди і зауваження близьких в вашу сторону. Задумайтесь: можливо вони мають рацію і вам дійсно варто змінити щось в собі. Також гороскоп радить вам більше відпочивати і по можливості відмовитися від понаднормової роботи.

Кролик

У вересні ви часто будете стикатися з конкуренцією. Дуже важливо продемонструвати свої вміння так, щоб не створити відкритий конфлікт. У цьому місяці Кроликам часто буде здаватися, що вони недостатньо хороші. Це може породити комплекси і страх робити що-небудь, щоб не допустити помилок. 

Дракон

У вересні Драконам потрібно проаналізувати свої грошові витрати, особливо невеликі. Ви витрачаєте занадто багато грошей на непотрібні рчі і дрібнички. Це вдалий місяць щоб зайнятися своїм здоров'ям або зовнішнім виглядом: сходити в салон краси, здати аналізи або записатися на масаж.

Змія

У сфері фінансів і здоров'я не слід очікувати ні поліпшень, ні неприємних сюрпризів. Ваше особисте життя у вересні вийде на передній план. Якщо ви впораєтеся з усіма сімейними труднощами, то дуже зблизитеся з рідними. Можливо ви дізнаєтеся несподіваний секрет про близьку людину.

Кінь

Місяць вдалий для роботи, особливо для творчих Коней і для тих, хто багато спілкується з людьми. Ви проявите себе як креативна людина і лідер колективу. Однак в сім'ї можливий невеликий розлад, особливо якщо ви не будете помічати старання і заслуги рідних.

Коза

У цьому місяці у вас буде багато зустрічей і бесід. Часом ви будете втомлюватися від спілкування і захочете відпочити в тиші і подалі від людей. Дуже корисними для вас будуть прогулянки на природі і заняття спортом. Гороскоп рекомендує вам бути більш оптимістичними і менше заздрити.

Мавпа

Вересень буде вдалим місяцем для поїздок - як розважальних, так і ділових і оздоровчих. Під час поїздки ви можете познайомитися з цікавою і корисною для вас людиною. У цьому місяці Мавпам рекомендується частіше звертатися до релігії в духовних питаннях.

Півень

У вересні ви іноді будете відчувати відчай і безвихідь. Буде здаватися, що ваше життя зайшло в глухий кут. Вам корисний погляд зі сторони, тому запитайте поради у друзів або у малознайомої людини. У фінансах рекомендується бути економнішими. 

Пес

Китайський гороскоп рекомендує вам дотримуватися спокою в цьому місяці. Постарайтеся вирішувати проблеми в сімейному житті на роботі мирним шляхом, а не сварками і ультиматумами. Крики і образи не допоможуть вам вирішити проблему, а тільки зіпсують відносини з близькими.

Кабан

Вересень буде для вас досить вдалим, але емоції в цьому місяці ви будете відчувати в основному негативні. Всьому виною зайва критичність до себе і надмірна образливість. Постарайтеся менше гризти себе, адже всі ми робимо помилки. Будьте терплячішими до рідних - вони щиро за вас переживають.

Вас також можуть зацікавити новини: