УНІАН розповість, який ви бублик за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, скріншот, фото ua.depositphotos.com

Перший раз бублик згадали у письмовій формі в 1610 році нашої ери. Як пише New York Post. оскільки ми всі являємо собою "недосконалі кола, що таять незаповнені емоційні діри", можливо, немає кращої метафори для людського стану, ніж скромний бублик.

Овен - часниковий бублик

Часник пов'язаний з Марсом, римським богом війни і планетарним управителем Овна. Як і "вогнедишний" перший знак Зодіаку, часник не боїться бути образливим.

Телець - бублик з сиром Азіаго

Між ненажерою і гурманом тонка грань, і Телець зазвичай балансує на ній. Те саме стосується поєднання сиру Азіаго та простого бублика. Це бублик, що втілює дух Тельця за принципом "чим більше, тим краще".

Відео дня

Близнюки - бублик з корицею і родзинками

Близнюки - один з найбільш нерішучих знаків Зодіаку, а бублик з корицею та родзинками дозволяє вам не вибирати між солодким і солоним.

Рак - чорничний бублик

Рак - досить уважний знак, щоб йти останнім, вибираючи в офісі випічку на сніданок. У результаті їм залишається самотній чорничний бублик і невтішне усвідомлення того, що їхні почуття нікого не хвилюють.

Лев - піца-бублик по шматочках

Керуючи п'ятим будинком творчості та веселощів, Лев - це вечірка у коробці. Те ж саме можна сказати і про продаж шматочків бублика, який може містити або не містити справжній сир.

Діва - пумпернікель бублик

Діва керує шостим будинком тілесного здоров'я, розпорядку дня та травної системи. Ці люди у тій чи іншій мірі невротичні або фанатичні щодо свого здоров'я. А пумпернікель, виготовлений з житнього борошна та закваски, містить менше вуглеводів і більше клітковини.

Терези - звичайний бублик

Терези - знак партнерства, який визначається тим, з ким і чим вони взаємодіють або чим активуються. Шалено популярний, хоча і трохи нудний, простий бублик багато у чому схожий на середньостатистичних Терезів.

Скорпіон - бублик з маком

Якби Скорпіон був забороненим наркотиком, він, безумовно, був би темним, липким, з солодким запахом, драконом, який мешкає у лігві та переслідує опій. 

Стрілець - кунжутний бублик

Подібно бублику з кунжутом, народжені під знаком Стрільця люди злегка божевільні, їхня атмосфера нагадує подорож на далекі відстані.

Козеріг - солоний бублик

Солоні бублики вважаються найменш популярними, що робить їх одними з найрідкісніших. У тому ж дусі Козеріг - рідкісний знак Зодіаку, і його представники не піклуються про перемогу в конкурсі популярності.

Водолій - райдужний бублик

Горезвісний райдужний бублик, що поєднує у собі традиції і новаторство, цікавий, якщо не апетитний та культовий, абсолютно відповідає енергії Водолія.

Риби - усі бублики

Риби - останній знак Зодіаку і, як такі, представляють накопичену енергію усіх знаків, які були до нього.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, яке ви вино за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: