13 березня на Риб чекає велика удача / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 13 березня, Леви опиняться на роздоріжжі. Однак пощастить не всім знакам Зодіаку, Дівам варто готуватися до втрати грошей. Що карти Таро пророкують саме вам - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овни будуть на сьомому небі від щастя. У них почнеться хороший період. Цьому знаку Зодіаку варто братися за нові завдання, саме в цей день все вийде.

Телець

Тельцям варто розібратися в своїх почуттях. Ви страждаєте через свою невизначеність, це заважає вам рухатися вперед. Прийшов час все переосмислити і змінити своє ставлення до світу.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекають привиди минулого. Ви можете зустріти людину, яка колись зробила вам дуже боляче. Не варто влаштовувати скандал, будьте вище цього.

Рак

Раки зможуть відпочити і розслабитися. Карти Таро обіцяють Вам гарні новини, можливо, ви зможете позбутися від вантажу відповідальності. 

Лев

13 березня Леви опиняться на роздоріжжі. Вам доведеться вибирати, що для вас важливіше. Увімкніть розум і спробуйте мислити раціонально. Не піддавайтеся імпульсам. 

Діва

Карти Таро радять Дівам відмовитися від необдуманих витрат. У цей день ви можете втратити чимало грошей і залишитися з порожнім гаманцем. Уникайте ризиків і не шукайте пригод, вони вам дорого обійдуться.

Терези

У понеділок Терезам краще не сперечатися через дрібниці. Ви можете нарватися на серйозний конфлікт. Зберігайте спокій і утримайтеся від їдких коментарів.

Скорпіон

Скорпіони можуть по душам поговорити з людиною, яка здавалася їм дуже закритою. Можливо, ви знайдете контакт і зумієте розгледіти в цій персоні надійного друга. 

Стрілець

13 березня Стрільцям варто не привертати до себе увагу оточуючих. Ви можете опинитися в незручному становищі через свою необережність. 

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам важливий життєвий етап. Вам доведеться багато думати і вирішувати не тільки за себе, але і за інших. Поставтеся до цього з усією відповідальністю.

Водолій

У понеділок Водолії будуть сильно розчаровані. Друга половинка може вас зрадити. Не варто посипати голову попелом, постарайтеся це перенести з гідністю.

Риби

Справжнє диво увірветься в життя Риб. У вас все вийде саме так, як ви хотіли. Насолоджуйтесь успіхом, цей день принесе багато приємних сюрпризів. 

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку розіб'ють серце. Новий тиждень принесе їм розлучення і страждання

Вас також можуть зацікавити новини: