Гороскоп на листопад / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли про те, кому в наступному місяці слід готуватися до невдач і розчарувань. Таких знаків Зодіаку всього чотири. 

Телець

Тельці можуть зазнати якоїсь поразки на заході змагального характеру. Це буде або якийсь конкурс, або відбір. На жаль, зірки не будуть на вашому боці, що принесе вам розчарування і гіркий досвід. 

Однак постарайтеся зробити все, щоб не опускати руки і продовжувати боротися за свою першість.

Відео дня

Рак

Уродженці цього знака Зодіаку будуть незадоволені тим, що у них зірвуться плани. Це може бути раптове перенесення поїздки або скасування заходу, що відіб'ється на якихось важливих запланованих подіях. 

Через обставини, які взагалі не залежать від Раків, про них складеться погане враження в очах оточуючих.

Діва

Дівам дуже не пощастить в особистому житті. Це може бути якесь невдале побачення або незручний момент на прогулянці. Можливо, Діви зустрінуться з колишнім коханим і випадково покажуть себе з не дуже хорошого боку, що принесе жахливе засмучення. 

Козеріг

Козерогам слід бути акуратними в питанні грошей, так як може бути невдале вкладення і повний провал. Наприклад, ви щось невигідно купите або продасте, підпишете свідомо збитковий договір або у вас будуть якісь неприємності з кредиторами, податкової. 

Нагадаємо, рунолог назвав рік, коли Донецьк повернеться під контроль України.

Вас також можуть зацікавити новини: