Найрідкісніші знаки Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрічаються найрідше. Виявляється, що одним з найбільш дефіцитних знаків Зодіаку є Терези. Також до цього переліку потрапили Водолії і Леви.

Фахівці говорять про те, що мінливі і нерішучі Терези - це найменш популярний знак Зодіаку. Попри те, що вересень і жовтень прийнято вважати місяцями найбільшої народжуваності, представників цього зодіакального сузір'я занадто мало. 

На другому місці опинилися Водолій. Їх трохи більше, ніж Терезів, але набагато менше, ніж Дів, Скорпіонів, Раків, Риб, Овнів та інших знаків Зодіаку. При цьому астрологи запевняють, що це дуже творчі люди, які можуть домагатися великих кар'єрних висот. А також їм часто щастить в особистому житті.

Відео дня

Закриває трійку найменш популярних знаків Зодіаку Лев. Вогненних і егоцентричних Левів можна зустріти вкрай рідко. На думку астроекспертів, в серпні народжуваність знижується, тому і людей, народжених під цим знаком Зодіаку, мало. При цьому Леви - впевнені в собі люди, які знають, чого хочуть насправді. Вони люблять розкіш і красиве життя.

Нагадаємо, на три знаки Зодіаку чекає велика удача в жовтні.

Вас також можуть зацікавити новини: