Карти Таро обіцяють Водоліям успіхи на любовному фронті / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 19 грудня, Овни отримають щедру винагороду за свою працю. А ось Терезам варто готуватися до випробувань, доля готує для них болючий урок. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

19 грудня Овни купатимуться в грошах. Випадкова можливість заробити, щедра премія від начальства або ж раптовий подарунок долі - вас буде переслідувати багатство. Однак не смітіть грошима, постарайтеся відмовитися від імпульсивних покупок.

Телець

На Тельців чекає приємна новина. Можливо, ви отримаєте дзвінок від важливої людини, яка довго не виходила на зв'язок. До вечора постарайтеся відсторонитися від галасливих компаній.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає неприємний день. Вам доведеться вирішувати чимало складних завдань. Однак всі вони не з'явилися раптово, ви занадто довго відкладали важливі справи, а тепер прийшов час з усім цим розбиратися.

Рак

У понеділок на Раків чекає осяяння. Ви зможете по-новому поглянути на те, що відбувається навколо. Не бійтеся брати ініціативу в свої руки, в цей день можна і потрібно приймати важливі рішення.

Лев

Леви зможуть відпочити після всіх проблем, які на них навалилися кілька днів тому. Не переймайтеся через дрібниці і постарайтеся не думати про роботу. Прогуляйтеся з друзями, сходіть в кіно.

Діва

Дівам варто залягти на дно і відмовитися від усіх важливих справ. Перенесіть зустрічі і постарайтеся не сперечатися з людьми. Конфлікти і з'ясування відносин точно не допоможуть Дівам провести цей день спокійно.

Терези

Терезам карти Таро обіцяють болючий урок. Доля "клацне за ніс", але це буде заслужено. Ви ходили по лезу ножа і сильно ризикували, тому тепер варто понести за це покарання.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає удача. У понеділок вони отримають все і одразу. Не бійтеся свого успіху, насолоджуйтеся перемогами. Скорпіони зможуть нарешті зрозуміти, що головна сила - це працьовитість, за яку доля завжди щедро винагороджує.

Стрілець

Стрільцям варто задуматися про зміни у своєму житті. Карти Таро обіцяють вам важливі рішення, які допоможуть поліпшити ваш добробут. Відрядження, підвищення або нова посада - не бійтеся змін і погоджуйтеся на пропозиції.

Козоріг

На Козерогів чекає сюрприз. У понеділок ви будете оточені радісними подіями. Розділіть приємні моменти зі своїми близькими.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям успіхи на любовному фронті. Ви зможете знайти спільну мову зі своєю другою половинкою, у відносинах настане гармонія. Водоліям варто цінувати все, що для них роблять.

Риби

Рибам потрібно навчитися довіряти. Не бійтеся приймати допомогу і слухайте поради близьких. Родичі бажають вам тільки добра, не відштовхуйте їх.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким загрожує серйозна небезпека.

Вас також можуть зацікавити новини: