Ретроградний Меркурій / depositphotos.com

Астрологи розповіли, що з 5 червня 2022 року починається рух ретроградного Меркурія і триватиме він аж до 23 жовтня. Як він вплине на різні знаки Зодіаку і чого нам чекати?

За словами експертів, цей період буде досить небезпечним. Представникам всіх зодіакальних сузір'їв доведеться бути на чеку, щоб не вляпатися в серйозні проблеми.

Так, в цей період багато знаків Зодіаку можуть втратити віру в себе. Їм буде здаватися, що вони нічого не можуть, нічого не домоглися і взагалі можуть втратити сенс життя. Не переживайте, це тимчасово. Так вже ретроградний Меркурій діє на свідомість знаків Зодіаку.

Відео дня

Крім того, в цей період можливий обман, зрада і розчарування. Будьте обережні з близькими людьми і пам'ятайте, що друг може виявитися гірше ворога.

Астрологи радять з 5 червня по 23 жовтня не звертати увагу на думку оточуючих. Вони можуть намагатися вас придушити, що може спровокувати у вас появу комплексів. 

Також не варто прислухатися до своєї інтуїції. Вона може вас підвести, що негативно позначиться на вашому житті. Краще керуватися холодним розумом.

Нагадаємо, раніше астролог назвав головних невдах червня 2022 за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: