У РФ помітили низку містичних знаків / фото REUTERS

Падіння стін Кремля, танки, які глухнуть на парадах, і потопаючі кораблі. Журналісти проекту FreeДом спробували розібратися, що це - випадковості або знаки долі. 

У Києві раніше демонтували бронзову скульптуру двох робітників, що символізує "возз'єднання" РФ і України. Коли її піднімали краном, у російського робітника відвалилася голова. Багато заговорив про те, що це - знак для росіян, що натякає на повалення Путіна.

Поганий знак для президента РФ побачили і в руйнуванні захисної частини стіни Кремля. Це багато хто вважає пророкуванням щодо обороноздатності Росії. 

На дно вирушив і прапор Росії, до затонулого крейсера"Москва". Конспірологи вважають, що прапор держави на дні - не найкращий знак для цієї держави. Цікаво, що потопленню флагмана флоту РФ передували знаки. 

"Те, що Москва згоріла, потонула і загинула, - це прямолінійне передбачення майбутнього особисто для Путіна", - стверджують експерти.

Побачили знак про поразку РФ у війні проти України і в заглохлому на параді танку "Армата", яким так пишався Путін.

"Всі знаки сьогодні недвозначно вказують - на Росію чекає крах", - йдеться в сюжеті.

Раніше на росТБ показали цілий міні-фільм про бойового екстрасенса, що передбачив "результат війни". Його охрестили "наш дід Ванга".

Вас також можуть зацікавити новини: