Козерогам варто "відключити" своє серце / фото ua.depositphotos.com

8 січня, в неділю, карти Таро обіцяють Рибам непростий день, все буде залежати тільки від їхніх рішень. Складно буде також і Терезам. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам варто на день перетворитися у відлюдників. Впускайте в свій простір тільки найближчих, сторонні люди принесуть лише клопоти.

Телець

Карти Таро радять Тельцям дотримуватися своїх принципів і не переходити на бік зла. Пам'ятайте про все хороше, заради чого ви так працюєте.

Відео дня

Близнюки

8 січня Близнюкам не варто довіряти оточуючим. Відмовтеся від ризикованих ідей і не вірте всьому, що вам говорять.

Рак

Раки будуть переможцями. Ви отримаєте першість в усіх спірних ситуаціях і переконаєте всіх навколо в своїй правоті. Однак користуйтеся своєю удачею з розумом.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам можливість розкрити в собі приховані таланти. Не бійтеся показати себе з кращого боку і не приховуйте свої вміння.

Діва

Діви зможуть знайти баланс. Ви нарешті зрозумієте, як віддаватися роботі, не жертвуючи часом з рідними. 

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам справжню катастрофу. На вас чекають серйозні розчарування, готуйтеся до неприємностей. 

Скорпіон

8 січня Скорпіони можуть не переживати про проблеми. Ви будете сяяти і досягати успіхів у всіх сферах. 

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям зробити вибір і зрозуміти, що їм важливіше: чесність або успіх. На жаль, заради перемоги іноді доводиться йти "по головах".

Козоріг

Козерогам варто "відключити" своє серце і покладатися виключно на розум. Відкиньте в сторону всі емоції і не робіть імпульсивних вчинків.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям приємний подарунок долі. На вас чекає багато радості, дозвольте собі відволіктися і піти з головою в розваги.

Риби

Рибам доведеться попрощатися з минулим. Це прощання може бути дуже болючим. Але якщо ви зумієте знайти відповідні слова, то все пройде без сліз і трагедій.

Нагадаємо, раніше астрологи повідомили, що січень обернеться катастрофою для трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: