Близнюків чекає успішне вирішення давньої проблеми / фото ua.depositphotos.com

Четвер 22 грудня принесе Скорпіонам неприємні емоції і навіть втрати. А Овнам варто готуватися до любові і пристрасті. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен 

На Овнів чекає приємний день без проблем і клопоту. Ви будете оточені любов'ю, а до вечора можете відправитися на пристрасне побачення. Пірнайте у вир з головою і не думайте про наслідки, ризик іноді призводить до щастя.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям несподіваних гостей. Ви можете сильно здивуватися зустрічі з людиною з минулого, але будьте обережні. Тельці занадто довірливі, їм варто тримати деяких людей на відстані.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає успішне рішення давньої проблеми. Ви нарешті зможете залишити всі образи позаду і сміливо йти вперед. Карти Таро радять Близнюкам заручитися підтримкою друзів.

Рак

22 грудня Ракам варто відмовитися від поспішних рішень. Не намагайтеся брати на себе занадто багато, краще дозвольте собі відпочити.

Лев

Леви ризикують "потонути" в побутових клопотах. Однак генеральне прибирання допоможе вам сконцентруватися на своїх думках і точно вирішити, чого ви хочете від свого життя.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам рідкісну можливість розбагатіти. Не бійтеся ризикувати і вірте в свої сили.

Терези

На Терезів чекає розчарування. Ви будете неприємно здивовані тим, що про вас думають оточуючі. Терезам варто проаналізувати свою поведінку.

Скорпіон

У четвер Скорпіони будуть засмучені. Варто готуватися до того, що день принесе страждання. Карти Таро радять Скорпіонам постаратися не зациклюватися на поганому і вірити в те, що чорна смуга скоро закінчиться.

Стрілець

На Стрільців чекає сварка з близькими. Постарайтеся не сперечатися і не впиратися. Стрільцям варто розуміти, що вони не завжди і не в усьому праві.

Козоріг

22 грудня Козерогам варто задуматися про свої мрії. Ви рідко балуєте себе. Прийшов час нарешті задуматися про щось прекрасне, сміливо мрійте.

Водолій

Водоліям варто стежити за своїми речами. Ви можете втратити щось важливе, а тому не втрачайте пильність. В цілому, день пройде спокійно.

Риби

У четвер Рибам доведеться "показати зуби". Дайте відсіч ворогам і всім своїм недоброзичливцям. Карти Таро обіцяють Рибам перемоги у всіх суперечках.

Нагадаємо, раніше астрологи склали гороскоп на 2023 рік для Овнів.

Вас також можуть зацікавити новини: