Спадний місяць у березні принесе серйозні проблеми цим знакам Зодіаку / depositphotos.com

Спадний місяць  в березні 2023 принесе трьом знакам Зодіаку серйозні проблеми. Небезпечні дати - з 8 по 20 число. Пік небезпеки - з 12 по 19 березня. Розповідаємо, кому потрібно бути гранично обережними і чого слід очікувати. 

Телець

Тельцям буде складно керувати своїми емоціями. Вони можуть нервувати, психувати або плакати. Складно буде в ці дні очистити розум від напливу емоцій, щоб тверезо приймати рішення, але потрібно намагатися зробити все можливе. 

У зазначені дати до 20 березня 2023 року варто відмовитися від поїздок за кермом, виступів на публіку, прийняття важливих рішень щодо свого майбутнього. 

Відео дня

Лев

Левам варто уникати довгих поїздок в громадському транспорті. У них в період до 20 березня може бути підвищена дратівливість, яка призведе до конфліктів як в сім'ї, так і на роботі. Але після завершення періоду спадного місяця ситуація поступово почне налагоджуватися. 

Козеріг

Третій знак Зодіаку, який в небезпеці в найближчий тиждень - це Козеріг. Вони можуть мати напади паніки, нервові зриви та депресивні думки. Вони можуть бути пов'язані з неможливістю вплинути на якусь ситуацію. 

Також погіршиться стан здоров'я - можуть нагадати про себе хронічні захворювання.

Нагадаємо, астролог назвала місяць, коли Україна почне повертати свої території.

Вас також можуть зацікавити новини: