З початку літа ви працювали, як бджілка, тому в липні отримуєте заслужений відпочинок. Навчіться спілкуватися зі світом так, щоб отримати не тільки матеріальну, а й моральну користь.

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Плутон і Юпітер - планети, які допоможуть Тільцю на початку місяця і підтримають його. Результат вашої завзятості і прагнення до результатів - насичений робочий графік. Якщо до 13 числа ви встигнете провести всі важливі зустрічі, підписати договори і оформити угоди, то зумієте поліпшити свій фінансовий стан.

14 і 15 липня - дні марнотратства. Постарайтеся в цей період не здійснювати великих витрат. Після 15 числа на Тільців буде впливати Меркурій і посприяє підвищенню рівня комунікабельності з колегами. Якщо у вас свій бізнес, перенесіть вектор уваги на спілкування, встановлення нових контактів і благодійність. Тільці, які працюють в туризмі, готельній або ресторанній сферах, можуть запропонувати свої ідеї і нововведення.

Відео дня

Тиждень з 26 липня загрожує розчаруваннями. Вам буде здаватися, що результатів немає. Сонце і Сатурн вступають в протистояння Тільцям, тому кращий вихід - відпустити ситуацію і не боротися. В цілому, місяць буде фінансового стабільним, дохід - постійним, а витрати - помірними.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп любові на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Читайте такожСвята і вихідні в липні 2021: чи будуть додаткові канікулиЛипень пройде під егідою емоційності. Вам доведеться розриватися між роботою і особистим життям. Тільцям, у яких є діти, буде непросто знайти достатньо часу на них.

Якщо у вас немає половинки, то, швидше за все, на початку липня для вас будуть важливіше питання кар'єри, ніж амурні справи. 4 і 5 липня ви відчуєте вплив Місяця, який допоможе вам розважитися. Але життєві справи все одно візьмуть гору над почуттями.

Період з 11 по 13 число - час, коли на Тільців впливає Венера в злитті з Марсом. Ви захочете романтичних прогулянок, млосних поглядів і задушевних вечірніх бесід. Звикнувши домагатися свого, ви станете агресивними, якщо запланована зустріч не відбудеться. У Тільців, які перебувають у шлюбі або планують дітей, підвищаться шанси зачати дитину.

До кінця місяця чуттєвість буде переважати над холодністю, тому ви зможете щиро приділити час своїй другій половинці. Уникайте сварок і докорів, намагайтеся вирішувати конфлікти мирно. Ваша дратівливість закінчиться 26 числа, коли Нептун візьме ситуацію в свої руки. 

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Другий місяць літа знаменний для вас високим енергетичним потенціалом. З 1 по 9 липня впливати на вас буде Плутон, що позначиться позитивно на емоційному стані. Пам'ятайте про те, що витрачати енергію потрібно розумно, інакше можуть загостритися хронічні хвороби. 4 і 5 липня - найкращий час для того, щоб провести його разом з рідними і близькими, відправившись на природу.

з 11 по 20 липня зверніть увагу на свої нирки. Пийте більше мінеральної води, зеленого чаю або компоту. Не вживайте алкоголь. Якщо відчуєте нездужання і болі в області попереку - звертайтеся до лікаря.

Намагайтеся не накопичувати гнів і інші негативні емоції. У період з 21 по 31 липня Марс знову буде впливати на Тільців, а значить, посилювати їх запальність. Піддаючись на провокації, ви ризикуєте отримати психосоматичні розлади. Найкраще поділитися переживаннями з психологом або близькими. Головне - не накопичуйте їх в собі. Затіяти таку бесіду можна 26 і 27 липня - дружній знак Риби позитивно вплине на здібності до комунікації.

Вас також може зацікавити:

Сексуальний гороскоп на липень 2021: секс, любов і рок-н-рол

Названі знаки Зодіаку, які завжди пускають гроші на вітер

Липень 2021 гороскоп для Овна - що чекає в любові, здоров'я і кар'єрі