Місяць, що росте, видалить весь негатив з життя Овнів / фото ua.depositphotos.com

У період Місяця, що росте, який почнеться вже 16 вересня і триватиме до 28 числа, представники трьох знаків Зодіаку зрозуміють, що у них виросли крила. Езотерики вважають, що ці дні принесуть чимало хороших новин. У чиє життя увірветься удача - читайте нижче.

Овен

Місяць, що росте, видалить весь негатив з життя Овнів. Ви зможете розкрити свої найкращі якості і домогтися небувалих успіхів. Вам пощастить і в любові, і на роботі.

Постарайтеся не придушувати свої амбіції і думати лише про хороше. "Програмуйте" себе на успіх і все точно вийде. Вам варто відкинути всі сумніви.

Відео дня

Рак

Ракам, як вважають езотерики, Місяць, що росте, готує незабутній сюрприз. Здійсниться ваша найзаповітніша мрія. І ви точно знаєте, про що йде мова.

Насолоджуйтесь успіхом і щастям, адже їх у вашому житті буде чимало. Починається хороший період, який допоможе вам позбавитися від усього, що приносить засмучення. Ймовірно, доведеться навіть попрощатися з людьми, які були джерелами негативу, це принесе вам полегшення.

Стрілець

З 16 вересня Стрільці зрозуміють, що вони нарешті на правильному шляху. У вас виростуть крила, від щастя і радості захочеться танцювати. Розділіть ці моменти зі своїми близькими.

Не бійтеся будувати нові плани і замислюватися про глобальні зміни. У вас точно все вийде, важливо в цьому не сумніватися. Місяць, що росте, принесе вам лише хороші події.

Вас також можуть зацікавити новини: