Скорпіони опиняться перед непростим вибором / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 15 квітня, Терези відчують у своїх руках величезну владу, проте все може дуже погано закінчитися. А ось Водолії отримають довгоочікуване перезавантаження, в їхньому житті все налагодиться. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто економити і відмовитися від розваг. Карти Таро радять вам переглянути своє ставлення до життя і почати серйозно ставитися до свого майбутнього. Ви можете зробити помилку, якщо не виправитесь.

Телець

Тельцям варто готуватися до критики. Ви можете почути неприємні слова на свою адресу, постарайтеся реагувати на них з гідністю. Не показуйте, що вас це образило.

Відео дня

Близнюки

15 квітня Близнюкам доведеться боротися з ворогами. Вам варто взяти себе в руки і приготуватися до випробувань. Є шанс, що все закінчиться програшем.

Рак

На Раків чекає удача, ви зможете сильно від чогось порадіти. Карти Таро обіцяють вам правильні рішення. У цей день Раки зможуть поліпшити своє фінансове становище.

Лев

Перед Левами відкриються двері. На вас чекають нові пригоди, проте ви ризикуєте втратити шанс на веселощі. Відмовтеся від сумних думок, вони вам не потрібні.

Діва

У суботу Діви можуть захотіти провести час на самоті. Не соромтеся відмовитися від зустрічей і скасувати плани. Робіть те, що хочете.

Терези

Терези відчують всевладдя, проте все може закінчитися скандалом. Не варто думати, що все зійде з рук. Робіть вчинки, не забуваючи про наслідки.

Скорпіон

15 квітня Скорпіони опиняться перед непростим вибором. Слухайте своє серце і не намагайтеся себе обманювати. Настав час вирішити, що для вас важливіше.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям проявити обережність. Постарайтеся не ризикувати, є ймовірність того, що ви зробите помилку. Прислухайтеся до порад родичів.

Козоріг

У житті Козерогів почнуться несподівані події. Ви можете зрозуміти, що поруч з вами люди, які ховають своє обличчя під маскою. Не довіряйте їм.

Водолій

Водолії зможуть перезавантажитися. Це піде вам на користь, ви відпочинете і почнете інакше дивитися на світ. Не навантажуйте себе роботою.

Риб

Рибам можна зробити паузу. Відмовтеся від важливих справ і займіться пошуком свого покликання. Можливо, ви займаєтеся не тим, про що мріяли.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що кінець квітня принесе деяким знакам Зодіаку великі проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: