На які міста чекає небезпека в серпні / facebook.com/GeneralStaff.ua

Екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська зробила розклад на картах і визначила найнебезпечніші міста в серпні. Жителям цих міст варто бути дуже обережними.

За словами екстрасенса, в Харкові кардинальних змін найближчим часом не передбачається. Все так само будуть обстріли. Відзначимо, Харків - це одне з найбільш обстрілюваних міст України.

Також небезпека зберігається і в Сумській області. Поки ніяких змін там не буде. Те ж стосується і Запоріжжя. А ось в Одесі, за словами експерта, ситуація спокійніша, але можуть бути прильоти ворожих ракет.

Відео дня

"На Миколаїв чекає важкий тиждень. Там буде більше обстрілів. Але карти показують, що там приймаються якісь угоди. Все робиться для того щоб захистити Миколаїв (від російських окупантів, - УНІАН)", - сказала Хомутовська в програмі "Таня+".

Не менш складний період чекає на Кривий Ріг. Карти говорять про те, що там будуть не тільки "прильоти", а й серйозні руйнування.

Також Хомутовська зазначила, що і над Нікополем нависла небезпека. Окупанти закидатимуть місто ракетами. Є ризик, що "під удар" потраплять школи і дитячі садки.

Нагадаємо, раніше таролог передбачила потужні обстріли на День Незалежності.

Вас також можуть зацікавити новини: