Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

Владе, розкажіть, яким лютий буде для України.

У лютому Плутон входить в зодіакальний знак Водолія. Це принесе багато хвилювань, складних енергій. Цей місяць можна назвати непростим і трансформаційним. Ці періоди складно переживаються, особливо після 10 лютого.

Якщо раніше Захід говорив, що не дасть зброї і схиляв нас до перемир'я, то в лютому ситуація зміниться. Швидше за все, буде прийнято рішення добивати Росію. Місяць буде досить-таки напруженим.

Відео дня

Коли Марс з'єднається з Плутоном, як це було в 2022 році, почнеться новий цикл війни, буде велике протистояння між НАТО і Російською Федерацією. Можуть бути несподівані перестрілки і загострення в Сувалкському коридорі. 

Чи будуть масовані атаки по Україні наприкінці зими?

Так, обстріли триватимуть. Більш того, в лютому ситуація може загостритися, тому що в цей період будуть наймасштабніші атаки ракетами і дронами, які полетять в Україну. Вони будуть небезпечніше, ніж були раніше. 

Особливо напружені аспекти між 8 і 12 лютого, 16 і 20 лютого. 

У зоні ризику Харків, Київ, Сумська область, Дніпро і Дніпропетровська область, Одеса і Одеська область, Херсон, Миколаїв, Хмельницький і Львів. 

Зараз нас лякають тим, що в лютому Росія знову спробує наступати на Україну. Це правда чи блеф?

Однозначно блеф. Ніякого наступу найближчим часом не буде. Всі будуть як укопані стояти в тих же місцях. Росія захоче взяти в "кліщі" Харків, можуть бути якісь просування на Куп'янському напрямку. Найвразливіше місце, яке ми можемо втратити - Часів Яр. Я думаю, що, швидше за все, вони захоплять Авдіївку. 

Напад на Київ Росія планує здійснити влітку. Це відбуватиметься за допомогою Білорусі. Якщо нам не дадуть зброю, то в Києві ходитимуть окупанти. Але я впевнений, що ми отримаємо допомогу і відіб'ємося.

24 лютого буде річниця повномасштабної війни в Україні. На що нам чекати в цей день?

24 лютого буде велике здивування для РФ, тому що буде підготовлений документ від європейців і американців з конфіскацією 300 млрд доларів на користь України. Тому, звичайно, вони почнуть нас бомбити прямо в цю дату, коли дізнаються, що їхні гроші дадуть нам на допомогу і нам буде вистачати на зброю і відбивання їхніх атак.

Ніякого наступу не буде, - астролог / фото 36 ОБрМП ім. Михайла Бєлінського

До речі, астроексперти кажуть, що існує небезпека для Верховної Ради. Чи так це?

Росія постійно туди цілиться. Наше ППО знищує тільки 50% ворожих ракет. Але при цьому воно розташоване так, щоб відбивати ракети, які летять на Хрещатик, Верховну Раду і на Грушевського. Ризик є, але він невеликий. Думаю, Верховна Рада вистоїть. 

Чи можна цю війну назвати Третьою світовою?

Я б назвав повномасштабну війну Четвертою світовою, гібридною. Третя була холодною з 1946 по 1991 рік, коли Радянський союз розпався. Четверта світова почалася в 2014 році. Всі війни чомусь пов'язані з поєднанням цифр 4 і 1. Перша світова почалася в 1914 році, Друга - в 1941-му, Третя - в 2014-му. З точки зору нумерології, ми можемо так сказати.

З упевненістю також можна сказати, що в 2041 році буде захід всіх світових воєн. До цього року все почне завершуватися. Ми увійдемо в золотий вік після 2050 року, коли вже не буде ніяких воєн по всій планеті.

Які новини найближчим часом нам варто чекати з країни-агресора?

По-перше, може "воскреснути" Євген Пригожин. Також незабаром зміниться влада в РФ, буде новий прем'єр-міністр. Небезпека чекає і на Ольгу Скабееву, Володимира Соловйова та інших. Їх можуть відстрелити. 

Чи можна чекати в лютому обмін полоненими?

Він був на Новий рік, а наступний буде після президенстких виборів в РФ, після 17 березня. До виборів ніякого обміну не буде, тому що двійник Путіна не захоче проявити слабкість. А ось в березні і квітні, коли Білий Місяць зійдеться з Марсом і Ураном в знаку України, може відбутися дуже великий обмін.

Давайте обговоримо ще одну важливу тему - мобілізація. Чи вдасться призвати 550 тисяч осіб?

За місяць - ні. Щомісяця набиратимуть по 20 тисяч осіб. На нас чекає новий закон по мобілізації, який вийде в лютому. Але найголовніше те, що за договором з Німеччиною, Польщею, Ірландією та іншими країнами, вони припинять підтримувати чоловіків-українців. Тому багато хто буде змушений повертатися на батьківщину, бо жити буде нема за що. Все буде робитися для того, щоб повернути їх додому і мобілізувати.

А чи будуть закликати жінок?

Гарантую, що ні.

Я б назвав повномасштабну війну четвертою світовою, - Росс / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Існує думка, що потрібно призивати людей з 18 років. Чи дійсно можуть прийняти такий закон?

Ні, з 18 до 25 років призивати нікого не будуть, тому що всі розуміють, що нам потрібно покращувати демографічну ситуацію в країні. Будуть закликати чоловіків в основному після 40, у яких вже є діти. А ті, хто ще не обзавівся нащадками, чіпати не будуть. У них може бути тільки строкова служба, на фронт відправляти не будуть. Єдине, за бажанням вони зможуть туди потрапити.

Задам вам питання, яке цікавить усіх українців: коли закінчиться повномасштабна війна?

Цього року не закінчиться, але є нюанс. Якщо в квітні відбудеться переворот в РФ, тоді у нас з'являться шанси на її закінчення в квітні або травні. 

ЗСУ треба брати в облогу Крим, куди вже неможливо буде поставляти ні боєприпаси, ні провізію, ні просто щоб жити навіть нормально цивільним людям. Тому так, найближчим часом, це найголовніше. І звичайно голка знаходиться в яйці: яйце - це Крим, а голка - це Севастополь. Взяття Севастополя нашими військами - це означатиме повну перемогу. І неважливо, що буде творитися в Донецьку, в Луганську. Коли ми візьмемо Севастополь, коли ми візьмемо Крим - все, війна тут же закінчиться. Це може статися в 2025 році.

Плюс потрібно бити по Москві, тому що ми боремося саме з нею. Тільки москвичі можуть зупинити цю війну. Найсприятливіший час - літо і осінь, коли у нас будуть далекобійні дрони. Ми зможе запустити їх на Москву і знищити її. Травень може бути переломним у цьому відношенні.

До речі, кажуть, що в лютому погода не буде нас радувати. Чи загрожує це якимись новими вірусами?

Україну дійсно може штормити. Меркурій в поєднанні з Марсом обіцяє хвороби, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Вони можуть підкосити населення. Але можу сказати, що друга половина лютого буде теплішою. Морози ми подолаємо.