Кому найчастіше зраджують / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, чиїм представникам найчастіше зраджують чоловіки. Хто вони і чому так відбувається - читайте в матеріалі УНІАН. 

Лев 

Леви - дуже сильні і цілеспрямовані особистості. Іноді трапляється так, що своїм авторитетом і емоційним напором вони обмежують своїх бойфрендів або чоловіків, а ті, будучи або закоханими, або прив'язаними, не покидають стосунки, де їм не дуже комфортно. Відчуваючи себе невдахами, за спиною у успішної дружини-кар'єристки вони можуть реалізовувати свій чоловічий потенціал у вигляді зрад. 

Відео дня

Ситуація хоч і не дуже поширена, але все ж випадки бувають. Як правило, такі стосунки приречені на провал ще задовго до зрад. 

Стрілець

Стрільці - дуже наївні, добродушні і вірять у все, що їм скажуть. Якщо вони почнуть здогадуватися про невірність свого молодого чоловіка, їм і в голову не прийде якось простежити за ним і з'ясувати правду. Швидше за все, вони запитають прямо, на що, звичайно ж, отримають негативну відповідь. 

Однак, як кажуть зірки, у Стрільців добре розвинена інтуїція. Саме тому, якщо вони почали помічати ознаки зрад свого партнера, швидше за все ці ознаки не безпідставні. 

Нагадаємо, хвиля магнітних бур у жовтні принесе "чорні" події цим знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: