Повня 12 серпня небезпечна, можливі скандали і сварки / фото REUTERS

Повня 12 серпня загострить розбіжності, принесе небажані зміни у стосунках та ускладнення у шлюбі або неміцних союзах.

Про це попередила астролог Олена Зимовець.

"Це жорстка повня зі складним аспектним фоном. У міру наближення до цього дня, можуть виявлятися та загостритися розбіжності. Дні поблизу повні чітко проявлять ситуації, стан справ, виявлять недоліки, помилки при плануванні раніше розпочатих проектів. Це відноситься до стосунків і співпраці", – зазначила вона.

За прогнозом астролога, в цей час можуть прийти до завершення розпочаті проекти:

"Вірогідні розриви колишніх угод, договорів, відмова від співпраці, юридичні проблеми, скандали, активізація конкурентів. Це час ускладнень в шлюбі, в неміцних союзах. Якщо в бізнес-партнерстві давно назрівав розрив, цей час може поставити крапку у партнерських відносинах".

Зимовець додала, що в персональних справах зміни можуть відбутися у стосунках з друзями або партнерстві: "Увага може бути зосереджена на друзях або партнері дитини, на темі або справах прийомних дітей. Цей період може бути пов'язаний з рішенням вийти з групи, організації, де, можливо, відбувається боротьба за владу".

Раньше астролог Валентина Віттрок назвала знаки зодіаку, представникам яких в цей період потрібно себе особливо поберегти через прийдешній повний місяць 12 серпня. Йдеться про такі знаки, як Телець, Лев, Водолій, Скорпіон.

Вас також можуть зацікавити новини: