День авіації України 2023 / УНІАН

У день авіації в Україні 2023 вітають працівників цивільної та військової авіації та дякують за їхню нелегку працю, адже вони зараз роблять усе можливе, щоб наблизити нашу перемогу. Про коротку історію свята, а також побажання і оригінальні листівки для всіх, хто пов'язаний з авіацією - в матеріалі.

Коли День авіації в Україні

День української авіації почали відзначати, починаючи з 1993 року. Тоді це свято було засновано указом президента Леоніда Кравчука, а датою свята обрали останню суботу серпня. Через три роки, в 1996-му, був виданий новий указ - він об'єднав День військової авіації та День цивільної авіації України, але дата свята залишилася колишньою - остання субота літа.

У 2023 році професійне свято військових та цивільних авіаторів, працівників авіаційної промисловості та транспорту України відзначають 26 серпня.

Відео дня

День авіації України - привітання

З Днем авіації сьогодні

Я вас вітаю від душі,

Хай підкоряються простори,

Красиві будуть віражі.

Бажаю в небі перемог,

І вильотів чудесних!

Хай збережуть вас від тривог

Всі ангели небесні!

***

У всіх, кому підвладні безкраї небесні простори, сьогодні свято - День авіації України. У цей чудовий теплий день вітаю і тебе. Нехай злети і посадки будуть легкі, нехай і вдома, і на роботі буде все в порядку. Повітряного, легкого настрою і посмішок в свято і завжди!

***

Нехай прилади завжди працюють,

І літак буде справним завжди,

Нехай люди усмішку дарують,

Щоб ніколи не було біди.

Хай завжди вас вдома чекають,

Любі ваші - сім’я і рідня.

І аварії всі вас минають,

Нехай Бог береже вас щодня!

З Днем авіації!

***

Не дарма літаки називають найбезпечнішим транспортом, адже люди, які ними керують - професіонали вищої категорії. І сьогодні вітаємо всіх, причетних до авіації. Бажаємо здоров'я, професійного натхнення, і благополуччя як на в небі, так і на землі. Дякую вам. З Днем авіації!

***

Спокійно в небі завжди буде,

Бо аси наші на посту.

З Днем авіації вітаю,

Удачі вашому крилу!

***

З Днем авіації! Бажаю, щоб в небі тебе небезпека минула, щоб ти впевнено тримав в руках штурвал, щоб рідні та близькі зустрічали на землі в повному здоров'ї і благополуччі! Чистого і мирного неба!

***

Вітаю з Днем авіації! Бажаю літати, як волелюбний гордий птах, як невтомний вітер, як влучна стріла. Нехай кожен політ буде добрим і благополучним, нехай кожен день життя буде чудовим, вдалим і радісним. Бажаю здоров'я, бадьорості, найміцніших сил і сміливості.

***

Щиро сьогодні вітаємо любителів безкраїх просторів неба! Бажаємо усього найкращого! Нехай все буде на висоті!

***

З професійним святом, з Днем цивільної авіації! Тільки вперед і вгору! До нових досягнень, висот! Бажаю величезного успіху, ніколи не падати, ні серцем, ні духом! Завжди люби свою справу, щоб воно приносило тільки задоволення. Нехай завжди будуть поруч тільки добрі люди, здійснення всіх бажань, любові і радості!

***

День авіації України - картинки

День авіації - картинки / УНІАН

***

День авіації України / листівки УНІАН

***

День авіації 2023 / листівки УНІАН

***

День авіації в Україні / листівки УНІАН

***

День військової авіації України / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, коли відзначають День ВПС України і як привітати зі святом.

Вас також можуть зацікавити новини: