Молитва на Вербну неділю 2023 / фото pixabay.com

9 квітня православні віруючі відзначають Вербну неділю 2023, який також відомий як Вхід Господній в Єрусалим. У цей день християни освячують гілки пальми, якими зустрічали Ісуса Христа жителі Єрусалиму. В Україні пальми не ростуть, і їх замінили гілки верби.

На Вербну неділю можна прочитати потужну молитву на благословення і захист дітей. Господь обов'язково почує вас, якщо ви молитеся від чистого серця. Молитися можна як в церкві, так і вдома.

Молитва на Вербну неділю для захисту дітей

Всемогутній Боже, вручаю своїх дітей під твою могутню опіку та охорону! Захисти їх, Господи, від усього, що може завдати шкоди їхньому здоров'ю або поставити їх під загрозу смерті. Але, перш за все, молю тебе, небесний батько, визволи їх від небезпек, що загрожують їхній душі.

Відео дня

Відкинь, Боже, своєю всемогутньою рукою від моїх дітей все те, що може мати злий вплив на їхнє невинне серце, або стати для них спокусою до зла. Охорони, Боже, моїх дітей від всякого гріха, плотського і душевного! Пішли, молю Тебе, Своїх святих ангелів, щоб стерегли їх на шляху життя.

Всемогутній Боже і Отче, переведи щасливо моїх дітей через всі земні небезпеки і бурі. Зроби, Господи, так, щоб вони щасливо дійшли до пристані спасіння. Амінь.

Молитва на Вербну неділю Про захист

Закликаю Вищі Сили, почуйте моє прохання і прийдіть до мене на допомогу. Прошу, даруйте благословення Своє Рабам Божим (перераховуйте імена всіх, за кого молитеся). Захистіть їх від бід і нещасть, укрийте своїми крилами від ворогів і заздрісників. Наповніть їх силою Небесною, щоб вони несли в світ добро і процвітання, в здоров'ї перебуваючи. Амінь.

Молитва на Вербну неділю для освячення верби

Господи Боже наш, що сидить на херувимах, ти підніс силу Твою. І послав Єдинородного Сина Твого, Господа нашого Ісуса Христа, врятувати світ хрестом, похованням і воскресінням своїм Його, що прийшов в Єрусалим на вільні страждання, сьогодні люди, що сидять у темряві і тіні смертної зустріли, взявши, як прапор Воскресіння, гілки дерев і гілки Пальми. Сам, владика, збережи і охорони і нас, що гілки це за прикладом тих в цей передсвятковий день несемо в руках. Щоб, як ті народи і діти волали до Тебе: Осанна! - так і ми в піснях і співі духовних досягли Животворящого триденного воскресіння в тому самому Христі Ісусі, Господі нашому. З Ним ти благословенний з Пресвятим і Благим і Животворящим твоїм Духом нині і завжди, і на віки віків. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: