Джордж Мартін розповів про фінал "Пісні льоду та полум'я" / teinteresa.es

Письменник Джордж Мартін, чиї книги лягли в основу культового серіалу «Гра престолів», розповів про свої враження від завершення телешоу. Він також розповів, чим завершення його циклу «Пісня льоду та полум'я» буде відрізнятися від завершення серіалу.

Читайте такожФінальна серія "Грі престолів" поставила рекорд за переглядами

У своєму свіжому блозі автор визнав, що його книга «Вітри зими» сильно запізнюється, але все одно обов'язково вийде. За нею вийде остання книга циклу – «Мрії про весну».

Відео дня

«Як все це завершиться? Я чую питання людей. Та ж кінцівка, що і в шоу? Інша? Ну, так. І ні...», - зазначив Мартін.

Письменник зазначив, що у шоуранерів серіалу в останньому сезоні було всього шість годин, але його книги будуть займати тисячі сторінок.

За його словами, в книгах буде працювати «ефект метелика». Там є персонажі, які ніколи не з'являлися на екрані. Інші, які померли в шоу, все ще живуть в книгах. Читачі дізнаються долю багатьох героїв, які відсутні або давно вибули з серіалу.

"І так, там будуть єдинороги... В певному роді", - зазначив письменник.

Він також вважає безглуздим питання про те, яка кінцівка буде «справжньою».

«Як на рахунок такого? Я напишу це. Ви це прочитаєте. Потім кожен зможе скласти власну думку і обґрунтувати її в інтернеті», - сказав Мартін.

Нагадаємо, Телеканал HBO показав заключну серію «Гри престолів». Серіал був заснований на фентезійному циклі Мартіна "Пісня льоду і полум'я", тривав 8 років і став одним з наймасштабніших проектів в історії ТБ.