Представники Disney не прокоментували видалення епізоду з сервісу \ скриншот

Зі стримінгового сервісу Disney+, який запустили 12 листопада, видалили епізод «Абсолютно божевільний тато» мультсеріалу «Сімпсони» за участю Майкла Джексона, ймовірно через звинувачення його в педофілії.

Читайте такожУ "Сімпсонах" передбачили сюжет "Гри престолів" за два роки до виходу фіналу

Представники Disney не прокоментували видалення епізоду з сервісу. Наразі невідомо, на чиє прохання прибрали серію, передає hromadske.ua з посиланням на The Hollywood Reporter.

Відео дня

Епізод «Абсолютно божевільний тато» випустили в 1991 році. У ньому головний герой Гомер Сімпсон ненадовго потрапляє в психіатричну лікарню, де зустрічає величезного, лисого чоловіка на ім’я Леон Комповскі, який стверджує, що він Майкл Джексон. Цього персонажа й озвучив сам Джексон.

У березні 2019 року епізод «Абсолютно божевільний тато» вилучили з телевізійного ефіру через звинувачення Джексона в педофілії після виходу документального фільму «Залишаючи Неверленд».

Раніше родичі Майкла Джексона подали позов до суду проти телекомпанії HBO через її рішення показати документальний фільм «Залишаючи Неверленд», в якому йдеться про звинувачення в педофілії щодо виконавця. Він заснований на розповідях двох чоловіків, які стверджують, що роками зазнавали сексуального насильства з боку Джексона. Наразі, про випадки сексуального насильства з боку покійної зірки заявили вже 11 осіб, яким на момент ймовірних інцидентів було від 7 до 14 років.